Autor
|
Wtek: Szczepienia -za i przeciw (Przeczytany 931445 razy)
|
Gavroche
|
W ogóle unikanie medyków wydaje się bardzo zdrowe. Z wyjątkiem gwałtownych przypadków, naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26737
|
Świetnie - można się dokształcić, jak kto ma dzieci w wieku szczepiennym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W ogóle unikanie medyków wydaje się bardzo zdrowe. Z wyjątkiem gwałtownych przypadków, naturalnie. Np. zapalenie woreczka robaczkowego, czy połamania powypadkowe...
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
wiadomoci: 120
|
"Szczepionka przeciw wirusowemu zapaleniu wątroby typu B - do zakażenia dochodzi przez kontakt z zakażoną krwią, kontakty seksualne z zakażonymi, poprzez niejałowy ostry sprzęt medyczny (igły i narzędzia chirurgiczne) skażony krwią osoby zakażonej, poprzez dzielenie się sprzętem podczas stosowania narkotyków. Do zakażenia dziecka może też dojść w czasie porodu od zakażonej wcześniej matki"
Jeśli matka się przebada na HBsAg, a dziecko nie jest narkomanem to szansa zarażenia też raczej mała.
Kilka statystyk z roku 2022 z Polski. Niemowlę -definicja: Dziecko w wieku poniżej 1 roku.
Liczba urodzeń: 305 132 Liczba zgonów niemowląt: 1 171 Liczba zgonów niemowląt z powodu chorób zakaźnych i pasożytniczych (m.in. tężec, krztusiec, wzwb): 4
Liczba zachorowań (wszystkie grupy wiekowe): -tężec: 5 -krztusiec: 371 -wzwb: 2500
Liczba diagnoz spektrum autyzmu (System Informacji Oświatowej (SIO) Ministerstwa Edukacji i Nauki) 2020/2021 ? 27 659, 2021/2022 ? 36 189. (+8 530)
Film z 2016 roku "Vaxxed" opowiada o przypadkach autystycznych po szczepieniu MMR - a te nie mają ani Al ani Hg.
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
My mamy wyszczepione lub w trakcie tężec, krztusiec, polio i WZW.
Moja prywatna opinia, jako ojca dwóch nieszczepionych córek
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ten film z 2016 mógłbyś podrzucić...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
My mamy wyszczepione lub w trakcie tężec, krztusiec, polio i WZW.
Moja prywatna opinia, jako ojca dwóch nieszczepionych córek Wyjęte z kontekstu. Starsza faktycznie była szczepiona do 3 miesiąca życia, kiedy to dostała paskudnego NOPa. Od tamtej pory nikt w domu się nie szczepi, uraz mamy, zrozumiałe nie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Film z 2016 roku "Vaxxed" opowiada o przypadkach autystycznych po szczepieniu MMR - a te nie mają ani Al ani Hg.
Bo nie tu grzebiesz, już Ci pisałem, że nie o składniki szczepionek chodzi, a o sam fakt szczepienia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26737
|
Właśnie, niektórzy tak się boją nakłucia, że zapaści mogą dostać!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja tez nie ufam - mi nawet przeciwko tężcowi szkodzi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
A ten film z 2016 mógłbyś podrzucić...
https://www.cda.pl/video/213057045Bo nie tu grzebiesz, już Ci pisałem, że nie o składniki szczepionek chodzi, a o sam fakt szczepienia. To jedna teoria. A z linków, które wrzuciłem i innych źródeł wynika, że adiuwanty mają znaczenie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ten podobno warto obejrzec choc to z netflixa. Swiatowy naukowiec, cytowany bla bla bla a okazal sie zwyrodnialym sadysta Zgony przedstawiane były jako sukces, czyli dokument o światowej sławy lekarzu którego wykreowały media i experci wniebowzięci jego charyzmą, umiejętnościami oraz materiałami publikowanymi w periodykach medycznych.
W finale okazał się być psychopatą i rzeźnikiem. To media i experci woleli przemilczeć.
Nie było to trudne bo wyroki sądowe trwały kiedy promowali już inne zagadnienie medyczne czyli Covid19.
Jedna z narratorek jest dziennikarka która mało za gościa nie wyszła dając sobie wciskać ciemnoty nie z tej ziemi. https://www.youtube.com/watch?si=Rt85NzvAAWdFRL8-&v=m5Y8PYfSS5U&feature=youtu.be
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|