Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Prokreacja i impotencja (Przeczytany 7057 razy)
|
Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
KurczÄ, za parÄ lat i mi czterdziestka stuknie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Nie biegaj.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
W celu doprecyzowania, gdyby jednak okazaĹo siÄ, Ĺźe... biegacz, to nie biegacz. A bieg, to nie bieg. Nie biegaj... gdy wywoĹywaÄ zechcesz "Chroniczny WysiĹek Tlenowy".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W celu doprecyzowania, gdyby jednak okazaĹo siÄ, Ĺźe... biegacz, to nie biegacz. A bieg, to nie bieg. Nie biegaj... gdy wywoĹywaÄ zechcesz "Chroniczny WysiĹek Tlenowy". Widzisz, biegaÄ nie lubiÄ i najprawdopodobniej nie bÄdÄ Bo nie o to chodzi, by siÄ w Ĺźyciu mÄczyÄ. PoĹwiÄcam czas na marsze, bo ten wysiĹek tlenowy jednak uĹźyteczny jest. TroszkÄ CiÄ kokietujÄ i, dziwne sĹowo, podbechtujÄ, bo wiem, Ĺźe Ty z kolei biegi lubisz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Biegi troszkÄ. Marsze podobnie. A dĹugie- w obu przypadkach- wtedy, jak wszystko we mnie w wiÄkszoĹci gra. ByÄ podbechtywanym i kokietowanym zdecydowanie bardziej lubiÄ- bo wiem, Ĺźe Ty teĹź.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Gavroszku- z pewnoĹciÄ
wiesz, ale ja zechciaĹem przetĹumaczyÄ i wyszĹo mi ... "braÄ pod jajo". NieĹşle! Znaczy podbechtywaÄ sobie przetĹumaczyĹem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroszku- z pewnoĹciÄ
wiesz, ale ja zechciaĹem przetĹumaczyÄ i wyszĹo mi ... "braÄ pod jajo". NieĹşle! Znaczy podbechtywaÄ sobie przetĹumaczyĹem. Tylko siÄ domyĹlaĹem z kontekstu ZnalazĹem to sĹowo czas jakiĹ temu w rosyjskim kryminale, tĹumaczonym naturalnie. Ciekawe jak to po rusku brzmi Czy braÄ pod wĹos lub pod siusiu, teĹź siÄ nada?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Drobniutka korekta- "braÄ pod jajeczko". Tak mnie ono wyszĹo. Znaczy tĹumaczenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|