Teresa Stachurska
Gość
|
I caĹoĹÄ nie waĹźyĹa wiele ObjÄtoĹciowo teĹź niewielkie co-nieco.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
To fakt, razem 440g, 1420 kcal, 34g biaĹka, 135g tĹuszczu, 16g wÄglowodanĂłw... nie jest Ĺşle
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
Reniu, to mĂłj jedyny posiĹek od 24 godzin MogĹem zaszaleÄ ZwĹaszcza, Ĺźe ma starczyÄ na kolejne 24 godziny
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...razie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
friga
Gość
|
RG to jakas forma postna?ze jadasz co 24h?
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
Renia, nie napisze Friga, tak po prostu jadam od 10 lat albo dĹuĹźej, jakoĹ tak siÄ nauczyĹem i dobrze mi z tym. Szkoda czasu na robienie czegoĹ 2, 3 czy nawet 5 razy dziennie jak moĹźna to zrobiÄ raz a dobrze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia, nie napisze To byĹo aktualne wczoraj. Dzisiaj juĹź sÄ
nowe przepisy i ustawy, juĹź wolno pisaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
MoĹźe byÄ, ale prawo i ustawy nie dziaĹajÄ
wstecz, wiÄc nie dotyczÄ
wczoraj
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Friga, tak po prostu jadam od 10 lat albo dĹuĹźej, jakoĹ tak siÄ nauczyĹem i dobrze mi z tym. Szkoda czasu na robienie czegoĹ 2, 3 czy nawet 5 razy dziennie jak moĹźna to zrobiÄ raz a dobrze Ja siÄ gorzej czujÄ jak jestem dĹugo bez jedzenia... Â Na Ciebie nie dziaĹa powiedzenie "Polak gĹodny Polak zĹy"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MoĹźe byÄ, ale prawo i ustawy nie dziaĹajÄ
wstecz, wiÄc nie dotyczÄ
wczoraj MoĹźna by tak zmieniÄ ustawy, aby one mogĹy dotyczyÄ wczoraj... albo lepiej nie...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
Pewnie, Ĺźe lepiej nie ale jak sami widzimy, rzad sobie moĹźe zmieniaÄ ustawy jak tylko chce
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
SĹyszaĹam, Ĺźe zmiana ustawy do prywatnych potrzeb kosztuje 3 mln zĹ... Czy to pasuje do przetworĂłw...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
3 mln to musi byÄ juĹź skala przemysĹowa, nijak siÄ to ma do kilku sĹoiczkĂłw
|