Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: FILMY, KTÓRE POLECAM (Przeczytany 17762 razy)
|
Radzio
Go
|
Jak to po co- uczę się. Co do filmu, ludzkość przywłaszczyła sobie troszkę więcej niż wypadałoby przywłaszczyć. Film, to taka próba próba pojednania, ale przy zachowaniu już "zdobytych pozycji". Tak się nie da, a hasło "natura" to przykrywka. Cytat z filmu: "...jeśli produkcja mięsa nie będzie odbierała ludziom chleba od ust...". To jakaś przenośnia? Odczułem to, jak policzek dla tych, którzy usiłują ten chleb oddać zwierzętom.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widział kto już "Labirynt" a raczej Prisoners ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Skolowalem sobie Lalke na lancuchu i 48 godzin z 1970 roku. Oryginalne, bez polskich znakow i glosow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
48 godzin - pierwsza strona i opis rewolweru, dobrze pamietam czy w tym to było? - Majstersztyk!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skolowalem sobie Lalke na lancuchu i 48 godzin z 1970 roku. Oryginalne, bez polskich znakow i glosow 48 widziałem. Lalki nie. Zdaj relację
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie widziałem ani jednego, ani drugiego, ale bez polskich znaków, to za cienki jestem Ale książki spoko za małolata, co? Ja uciekałem na wagary do parku i czytałem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
48 godzin - pierwsza strona i opis rewolweru, dobrze pamietam czy w tym to było? - Majstersztyk! Oj wieki temu czytalem, ale na okladce bylo zdjecie pistoletu... http://www.deemencoders.com/bCzterdziesci%20osiem%20godzin.jpgOba na podgladzie wygladaja staro.....czyli tak jak uwielbiam, lubie patrzec na to jak wygladal wtedy swiat, rozklejam sie wtedy. Niby niedawno ale ta prostota miala urok....i te rurkowate dzwony od garniaka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ale książki spoko za małolata, co? Ja uciekałem na wagary do parku i czytałem Łykałem w jedną noc, wciągało jak narkotyk
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I te miasta, z neonami, bez wszedobylskich banerow etc. Mam w planie sobie odswiezyc 48 godzin, Zlote Rendez Vous, Noc Bez Brzasku i pare innych
ale to po "restauracji" Szwejka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
I te miasta, z neonami, bez wszedobylskich banerow etc. Mam w planie sobie odswiezyc 48 godzin, Zlote Rendez Vous, Noc Bez Brzasku i pare innych
ale to po "restauracji" Szwejka
Ja z Zalukaja obejrzałem wszystkie filmy przed 1990 rokiem. Polskie najlepsze
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wsztstkie przed 90 czy wszystkie z zalukaja przed 90?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wsztstkie przed 90 czy wszystkie z zalukaja przed 90? Nakręcone jak najdawniej
|