Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Poradnik 100 diet (Przeczytany 15697 razy)
|
toan
Go
|
Jest tu jakiś wątek z nr konta albo czymś takim do opłat za utrzymanie serwera i domeny? Chciałbym coś dorzucić. Sam nie tak dawno rejestrowałem domenę .pl i wykupowałem serwer. To trochę kosztuje. Chętnie wykładam pieniądze na domenę z własnej kieszeni, bo to dość tania promocja Diety Optymalnej na cały Świat, ale jeśli w "Dolinie Muminków" obowiązuje odliczenie 1% od dochodu na Organizacje Pożytku Publicznego - to proponuję wpłatę na to konto: http://optymalni.org.pl/infopage.php?id=301&PHPSESSID=20ee203ac9e5341a2e47ab78f4da15a9PS Dziękuję za propozycję i chęci - to bardzo miłe. Wszystkich, co płacić będą podatek dochodowy - zachęcam do właty 1% na dowolną OPP. Nawet drobna wpłata może wspomóc tych, którzy na to zasługują.
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
ale jeśli w "Dolinie Muminków" obowiązuje odliczenie 1% od dochodu na Organizacje Pożytku Publicznego... W Dolinie Muminków nic nie obowiązuje, wszystkie muminki są wolne i robią co chcom. Nie mniej jednak z chęcią sobie nawzajem pomagają.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
www. dr-kwasniewski.pl . Domenę rejestrował kilka lat temu Pan Wojciech Kowalczyk (który myślał, że lek. med. to dr) i był jej właścicielem przez pierwsze trzy lata, ale po opty-przygodach ze Stowarzyszeniem, z www.optymalni.pl i kilku innymi przypadkami, postanowiłem przejąć domenę " dr" na własność - ot tak dla spokojności, aby mnie później żaden handlarz nie podkupił I tak już zostało. Ostatnio dostałem ofertę, że kwasniewski.com jest do sprzedania, ale nie przewiduję żadnej komercji... PS Nawet jeśli JK byłby profesorem, to nie zmieniałbym nazwy domeny. SIŁA PRZYZWYCZAJENIA Ha! Dobrze wiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Jest tu jakiś wątek z nr konta albo czymś takim do opłat za utrzymanie serwera i domeny? Chciałbym coś dorzucić. Sam nie tak dawno rejestrowałem domenę .pl i wykupowałem serwer. To trochę kosztuje. Chętnie wykładam pieniądze na domenę z własnej kieszeni, Zawsze przed 24.02.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|