Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Na szczupłego, czy "swojaka"?. (Przeczytany 4527 razy)
|
wojteks
Go
|
Mam problem wyborczy, bo kandydat ugrupowania na które chciałbym oddać głos jest "utuczony" , a szczupli mi nie pasują programowo . Jak głosować? - na program (kłamstwa wyborcze), czy na szczupłego, zdrowego kandydata .
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Ja (oprócz programu) przyglądam się jak mu patrzy z oczu...
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
Przychodzi czas wyborów ! Twój głos jest głosem liczącym się. Podajemy kilka faktów o kandydatach:
Kandydat A: Współpracuje ze skorumpowanymi politykami i konsultuje swoje decyzje z astrologami. Ma dwie kochanki. Jest nałogowym palaczem i pije 8-10 drinków martini dziennie.
Kandydat B: Został już wyrzucony z posady dwukrotnie, śpi do południa, zażywał opium gdy był na studiach i wypija ćwiartkę litra whisky każdego wieczoru.
Kandydat C: Udekorowany bohater wojenny. Wegetarianin, nie pali, okazyjnie wypija piwo i nigdy nie miał afer pozamałżeńskich.
Którego z tych kandydatów wybrałbyś?
Najpierw wybierz kandydata a później zejdź na dół...
Jeszcze niżej......
odp: Kandydat a to Franklin D. Roosevelt Kandydat b to Winston Churchill Kandydat c to Adolf Hitler
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Gruby ma grubą duszę, bliżej mu do d..y niż do rozumu.
Dzisiaj program jest po to abyś dał się nabrać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gruby ma grubą duszę, bliżej mu do d..y niż do rozumu.
Dzisiaj program jest po to abyś dał się nabrać.
O!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A co na to pan kręgosłup. Bowiem mi napchano między zwoje, że duszę to ma żelazko i to też te z dawien dawna, a ponoć to już nieprawda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|