Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: KK-700 352. Kaczka duszona w czerwonej kapuście (Przeczytany 29445 razy)
|
renia
|
Dusiłam ją nie 40 minut - jak jest w przepisie - ale ok. 1,5 godziny. Dopiero po takim czasie kapusta i kaczka były całkowicie miękkie. Mięso z kaczki po obsmażeniu skurczyło się gdzieś tak o połowę (wytopił się tłuszcz), myślałam, że z kaczki zrobi się zając...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
o kaczki dawno nie jadłam
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
To nie była kaczka z tej modnej, czarnej odmiany, tylko zwyczajna, tłusta "blondynka"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|