renia
|
wolę kakaowe lub kawowe. Ale smaczny. Rotuję , nie ma co przesadzać z tym ciemnymi Rasista...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie ma w KK W-Z i Domino , to pamiętam za komuny luksusy w biurach do kawy były . Biszkopt zrób po swojemu. Zosia do swojego daje tylko 2 łyżki munki. Akuracik, ten jest ryżowej. Bo glutenowa się skończyła. Cukru daj niewiele, bo tam dżem jakiś
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I chyba kawą go nasączyć...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
I chyba kawą go nasączyć... Zosia mówiła, że NIE. Dlatego, że masz grubą warstwę kremu ciężkiego i ci spód osiądzie. A góra oklapnie i zniekształci się . Bo kładziesz jeszcze polewę z czekolady. No chyba, że zrobisz puszysty krem z mleka 0.5 % i śnieżki w proszku. To wtedy owszem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nasączać, byle nie byle czym. Arrak albo jaki dobry rum i konsumować...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I chyba kawą go nasączyć... Zosia mówiła, że NIE. Dlatego, że masz grubą warstwę kremu ciężkiego i ci spód osiądzie. A góra oklapnie i zniekształci się . Bo kładziesz jeszcze polewę z czekolady. No chyba, że zrobisz puszysty krem z mleka 0.5 % i śnieżki w proszku. To wtedy owszem Albo piankę w sprayu (do golenia )
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do polewy czekoladowej tez można chlupnąć, wtedy lepiej smakuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
https://pl-pl.facebook.com/karmelowakraina - dziś tam byłem i muszę powiedzieć, że miło się patrzy, jak robią te rzeczy na oczach klienta. Nawet z grzeczności skosztowałem dwa cukiereczki! I żyję! Zrobili mi śliczną różę, bo na jutro mi się przyda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No no, cydr, róża z cukiereczka - coś jest na rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|