Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Skutki namolnego nawracania
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak się czyta niektórych nawiedzeńców, co gorzej jak taliby wiarą w Allaha, chcą "tłuszczową dietą" każdego uszczęśliwić - to przepraszam - co to jest? A na dyskusję z fanatykami, szczególnie religijnymi szkoda czasu jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skutki namolnego nawracania A bo ci od "dobrej nowiny", czy "chleba z winem" też wszystkich chcą uszczęśliwić, jak Prorok od Allaha nakazał, za czterdzieści dziweic...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A do tego ten Tekieli to pisał z dekadę temu, więc nie trzeba tego było ruszać i wyciągać na wierzch, bo może zacząć cuchnąć od nowa! Ale jakby co, to Doktor go serdecznie pozdrawia i wszelkiej pomyślności w nieustającej walce ze złem życzy...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie ma badań przeprowadzonych według przyjętych w nauce zasad, w oparciu o duże liczby badanych osób, poddane międzynarodowej kontroli i fachowej analizie statystycznej, że dieta „optymalna” może być uznana za właściwą Zięba mówił, że podobno już zalecają ( WHO ? ) 10 x WiO bo warzywa i owoce mają za mało minerałów. I trza dużo więcej z tego powodu ich spożyć. Smacznego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, nie trzeba przeszkadzać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Tam w tytule po slowie "sekta" dopisalbym jeszcze "pisowcow".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A do tego ten Tekieli to pisał z dekadę temu, więc nie trzeba tego było ruszać i wyciągać na wierzch, bo może zacząć cuchnąć od nowa! Ale jakby co, to Doktor go serdecznie pozdrawia i wszelkiej pomyślności w nieustającej walce ze złem życzy... Nie mogłam wiedzieć, daty tam nie znalazłam.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Trzeba wiedzieć jak podawać ,to i rozpadu nie będzie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie mogłam wiedzieć, daty tam nie znalazłam.
W każdym razie ta reklama Diety Optymalnej została wydana w 2012r., a mnie się zdawało, że to wcześniej było.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, ale znając życie, to u Teresy skomentuje parę zagorzałych osób i może się zacząć niepotrzebna pyskówka fanatyków, na konto Doktora niestety.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tam w tytule po slowie "sekta" dopisalbym jeszcze "pisowcow". A oni tez na ŻO ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|