marcysia
Go
|
witam chciałam zaczac diete i wpadły mi jakies przepisy wiec rano zjadłam o 6 omleta z 2 jaj samoże na łyzce masła , potem gdzies o 10 mieso z nózki wieprzowek około 15-20 dgk teraz zupe z kury ze smietana 30 % i tak mnie boli zoładek tak mnie zmuiło ze poszłam wszystko zwrócic dajcie mi jakies przepisy co wy jecie bo ksiazki zamówiłam i beda gdzies za 5 dni .Prosze was bardzo bo jutro nie chce miec znowu rozstroju zoładka . Pozdrawiam bardzo chora marcysia
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
jak widac do godz 12-tej ,jadlas juz trzy razy-i ktory zoladek jest to w stanie wytrzymac-zapewniam cie ze zaden.To nie jest jedzenie tylko obzarstwo-lepiej poczekaj na ksiazki
|
|
|
|
|
|
|
marcysia
Go
|
no własnie i tak to jest jak sie bez wiedzy a jakis przypadkowych gazet potrawy robi i teraz trzeba sie męczyc
|
|
|
|
|
|
|
laufadam
Go
|
To normalne- ja jak zjem za duzo to po prostu lece do toalety. Praktycznie czlowiek nie potrzebuje tak duzo jesc jak je.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
witam chciałam zaczac diete i wpadły mi jakies przepisy wiec rano zjadłam o 6 omleta z 2 jaj samoże na łyzce masła , potem gdzies o 10 mieso z nózki wieprzowek około 15-20 dgk teraz zupe z kury ze smietana 30 % i tak mnie boli zoładek tak mnie zmuiło ze poszłam wszystko zwrócic dajcie mi jakies przepisy co wy jecie bo ksiazki zamówiłam i beda gdzies za 5 dni .Prosze was bardzo bo jutro nie chce miec znowu rozstroju zoładka . Pozdrawiam bardzo chora marcysia
Zgadza się jesteś bardzo chora. Tylko ŻO cię wyleczy.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Po prostu nie jedz zepsutych rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
i co jusz masz te książki? Jak się czujesz? Jeśli chodzi o śniadanie to powinno być ono syte tzn dużo wartościowego białka czlyli z żółtek i dużo tłuszczu. CZyli 100g żółtek na 50g masła można jeszcze śmietanę wypić i później popołudniu dopiero następny posiłek. Można same węglowodany zjeść, a do następnego białkowo tluszczowego poczekać do wieczora. Chyba że jest się strasznie głodnym Powodzenia! Marek
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
A co tak się nie robi na żywieniu optymalnym?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
Spokojnie. Że co, że jak, że niby się tłuszczu nie je na ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
|
|