julitalun
Gość
|
pomocy, Chce sie nauczyc, wiedziec mase, ale czuje ze to co nazywam dieta jest tylko czysta improwacja<<<<1 <pomozcie bracia i siostr! jak caesto jak duzo mam jesc i c o mam jesc?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Gość
|
Czy ten post to jakaĹ prowokacja ?
JeĹli nawet nie, to takie pytania wskazujÄ
na KOMPLETNY brak zrozumienia tekstu pisanego. Gdy zaĹ jest to prowokacja, to taka nadzwyczaj tania oraz tandetna. NIe cierpiÄ bractw i stowarzyszeĹ oraz zamkniÄtych grup czy partii. Dlatego teĹź ze swej strony upominam - proszÄ bez Ĺźadnych siĂłstr czy braci ! Przynajmniej , jeĹli o mnie chodzi.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
andrzejkowy
Gość
|
pomocy, Chce sie nauczyc, wiedziec mase, ale czuje ze to co nazywam dieta jest tylko czysta improwacja<<<<1 <pomozcie bracia i siostr! jak caesto jak duzo mam jesc i c o mam jesc?
a jakÄ
dietÄ rozpoczeĹeĹ ?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Nie szkoda Ci czasu na rejestracje zeby napisac jednego, dziwnego posta?
|
|
|
|
|
|
|
andrzejkowy
Gość
|
a co dziwnego widzisz w tym poĹcie ?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Jest haotycznie napisany. Osoba nie napisala nic o sobie. Gdyby byla tak strasznie potrzebujaca, to napisalaby wiecej, konkretniej. A juz na pewno sledzilaby swoj watek. Dziwne jest to "bracia i siostry". Ja nie jestem jej zadna rodzina. A Ty? Ten post wyglada jakby byl pisany przez osobe zanoszaca sie smiechem.
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Gość
|
Ten post wyglada jakby byl pisany ...
... na zlecenie "optymalnych" "niskoweglowodanowcĂłw"
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
najzwyczajniejszy post w swiecie. tylko nikomu sie niechce"zapomnial wol jak cieleciem byl"
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
Ja by nie byÄ cielÄciem kupiĹam ksiÄ
ĹźkÄ "dieta optymalna". PrzeczytaĹam i zaczÄĹam stosowaÄ ĹťO .Z ksiÄ
Ĺźki moĹźna siÄ dowiedzieÄ wszystkiego.I tak do dziĹ 9-ty rok.Diety nie zmieniÄ. Jestem zdrowa a przed nie byĹam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|