Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: MASŁO SERDELOWE. (Przeczytany 3151 razy)
|
MORGANO
Go
|
MASŁO SERDELOWE. Składniki. 200 g masła, 50g koreczków filetów Anchois Sposób przygotowania. Masło utrzeć na tzw. puch, dodać stopniowo dobrze roztarte sardele i dokładnie wymieszać. Uformować i zamrozić. Podawać do ciemnego mięsa z rusztu. Ogółem 250g B-T-W 11.3 – 172,7 – 1,4 /1600 kalorii/ 100 gram produktu B-T-W 4,5 – 69,1 – 0,6 /640 kalorii/ 50 gram porcja 1 osobowa B-T-W 2,3 – 34,5 – 0,3 / 320 kalorii/ Stosunek B-T-W 1 : 15,3 : 0,1
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|