Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Nowicjuszka! (Przeczytany 32334 razy)
|
Jona
Go
|
Jona, odchudzasz się i dbasz o zdrowie dla siebie... Ze szczęśliwą, zdrową osobą wszyscy chcą przebywać...
Tak dla siebie ,ale tez wiem ,ze patrzą jakie to bedą skutki. Szczesliwa jestem mimo ,ze zdrowie .... no cóz ale czy zdrowi są szczęśliwi? zawsze czegos poządaja za czyms gonia ja ciesze sie kazdą chwila czasem przez łzy ale jednak. Cos bola mnie plecy i nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tym co jem? dołączył mój syn i pragne by wytrzymał dla jego zdrowia . ps jem wiecej jajek Hana
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
ale czy zdrowi są szczęśliwi? zawsze czegos poządaja za czyms gonia ja ciesze sie kazdą chwila czasem przez łzy ale jednak. Cos bola mnie plecy i nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tym co jem? Jona, wykręciłaś kota ogonem Jest zazwyczaj dokładnie odwrotnie. Z ta róznicą, że zdrowi maja siłę i chęci działać.
|
|
|
|
|
|
|
Jona
Go
|
Obie macie racje ,oczywiscie ,ze przebywanie ze zdrowymi i szczęśliwymi ludźmi ludźmi wszyscy chca przebywac nie ma tu ,żadych wątpliwosci. Jednak ten swiat ma drugą strone ,ludzi chorych i nieszczęsliwych no a znimi .. juz nie bede sie rozwodzic bo moze wyjsc cos nie tak. Cieszmy sie zdrowiem
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Mnie zawsze ciagnelo do ludzi wyksztalconych i bogatych oraz majacych poczucie humoru.Pierwszy maz poch.z rodz.dyrektorskiej,drugi rowniez.Czy chcialam cos sobie w ten sposob zrekompensowac????Wiem tylko,ze b.lubilam sie uczyc.Godzinami moglam powtarzac teksty i zadania a i tak na drugi dzien pozostawalo z tych wiad.zbyt malo.Strasznie ubolewalam nad tym,ze poswiecalam nauce wiele czasu a w szkole bylam przecietna uczennica.Nadal ubolewam nad tym, ze nie wykonuje innego zawodu ,chociaz to co robie,wykonuje z poswieceniem i miloscia.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
A mnie pociagają ludzie, niekoniecznie wykształceni, ale mądrzy. Szkoda, że kiedy byłam młodsza nie rozrózniałam pewnych rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
Jona
Go
|
Mam pytanie
co jest przyczyną -jaki pokarm ,że robią sie brązowe cienie pod oczami .
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Jona, najpierw trzeba byłoby wiedzieć, jaki narząd jest obciązony. Być może nerki? Przy słabych nerkach nie nalezy jeść zbyt dużo białka. Na szczęscie w ŻO jemy bialka bardzo mało.
Niestety, metabolizm nie jest az tak prostą sprawą, żeby mozna było sobie tak prosto przekładać objawy na rodzaj pokarmu.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Cienie pod oczami moga powstawac tez na tle alergicznym a moze zrob sobie badania na pasozyty.Jona potrzebujesz troche czasu aby Twoj organizm zaczal normalnie funkcjonowac. Skoncentruj sie na prawidlowym wyliczaniu bialka,tluszczu i weglowodanow. I odzywiaj sie w/g powyzszych .W ten sposob szybciej zasilisz organizm w odp.budulec i szybciej beda nastepywaly reperacje poszczegolnych narzadow.Zycze szybkiego powrotu do zdrowia Alina.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|