Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: PADACZKA (Przeczytany 4469 razy)
|
lekarka
Go
|
PRZYCZYNĄ NAPADÓW DUŻYCH u osób "odżywiających się inaczej" SĄ: - pr zbożowe dlatego zalecam jadac je co 7 dni. Lepiej rzadziej. Na DO są one NIEJADALNE. - pr. mleczne - dlatego zalecam pr. mleczne jadać co 4-7 dni. Lepiej co 7 dni. Codziennie można stosować placki ziemniaczane. Jedną z wersji. - nadmiar białka - dlatego jeżeli w/w nie pomaga zalecam stosować jeden rodzaj pokarmu bogatobiałkowego na dobę. By organizm SAM dobrał dobową ilość białka. Czekolada gorzka, mleczna może nie być korzystna, cukry proste - trzeba sprawdzić. Oczywistym jest, że trzeba pozostawać pod kontrolą lekarza i SAMOOBSERWOWAĆ SIĘ. Trudno przejść na w/w dietę bez wstępu w postaci "śmietanowej DO". Dlatego dla zaczynających DO zalecam pierwsze 6 tyg. w formie jadania zalecanych przez dra Kwaśniewskiego produktów jadalnych. Potem SAMOOBSERWACJA poprzez zastosowanie sie do któregoś z powyższych - najlepiej do wszystkich .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Oczywistym jest, że trzeba pozostawać pod kontrolą lekarza i SAMOOBSERWOWAĆ SIĘ.
Tak to jest, kluczowa sprawa. Oczywiscie kontrola "Optymalnego". Jak najgorsza praktyka jest, latanie po kilku lekarzach, kazdy z nich inaczej "werbalnie obrazuje" indywidualny "fenomen choroby" i pacjent jest totalnie skolowany. W rezultacie "kuracja" jest nieskuteczna i wtedy jest "czeski film" Najlepiej nie oszczedzac "na lekarzu" scisle trzymac sie zalecen, i oczekiwac pozytywnych rezultatow. Gdy zalecona kuracja jest skuteczna to wynagrodzic lekarza, jesli nie to ............. !!!!!! Przepraszam za mojego posta, ale to chyba wazne?
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Jak najgorsza praktyka jest, latanie po kilku lekarzach, kazdy z nich inaczej "werbalnie obrazuje" indywidualny "fenomen choroby" i pacjent jest totalnie skolowany.
"Najbezpieczniej" jest chodzić do jednego lekarza i być na jednych pigułkach, a w razie potrzeby dopisze jeszcze jakieś, najwyżej jakiś jeszcze organ wysiądzie. Ale nie musisz myśleć i się zastanawiać. Po prostu ta musi być.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
wynagrodzić. Wiesz co Grizlly do takich tekstów to jest wątek lekarze powinni nawet ja tam dołożyłam swoje "3 grosze" mimo,że nie jestem jakaś baba do szybkiego wkurzania się .Tu: nie na miejscu chociażby dlatego,że założył go lekarz-tj.lekarka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|