admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Za dużo sera jedzą, a za mało low-fat'a!
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
"Naukowo"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Naukowo" to się zatuczyli, a teraz kombinują... Najważniejszym problemem dekadę temu dla nich było, czy dadzą radę opatentować anonimowo pewną "dietę" wyrażoną w proporcji, ale się okazało, że nie mogą, więc teraz kombinują, jakby tu, żeby zarobić...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Żółtko jako proporcja wzorcowa jest do ogarnięcia 1:2:0 ale właśnie w tym zerze jest pies pogrzebany, wczoraj Renia wklejała, że ŻO jest od 0,5 do 0,8 grama węglowodanów na kg nmc, i to szczupli tak twierdzili. Potem zaczyna się kombinowanie prowadzące do 150g "skrobi" + kawałek czekolady + truskawki z bitą śmietaną + piwo i jest tak se.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na szczęście od połowy czerwca 2019 to już nie moja bajka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czerwca czy maja...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nieistotne.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Za dużo sera jedzą, a za mało low-fat'a! Żółtko jako proporcja wzorcowa jest do ogarnięcia 1:2:0 ale właśnie w tym zerze jest pies pogrzebany, wczoraj Renia wklejała, że ŻO jest od 0,5 do 0,8 grama węglowodanów na kg nmc, i to szczupli tak twierdzili. Potem zaczyna się kombinowanie prowadzące do 150g "skrobi" + kawałek czekolady + truskawki z bitą śmietaną + piwo i jest tak se. Na szczęście od połowy czerwca 2019 to już nie moja bajka. Doktor z Adminem nie zabronił cytować: ...W diecie kapłanów izraelskich na l g białka przypadało 5-7 g tłuszczu i poniżej 0,5 g węglowodanów. I był to tylko tłuszcz zwierzęcy, nasycony.... Jako nie kapłan ani żyd uprzejmie "zapypytototywuję": 1) Czy kapłani mieli zapętlenie z ostrym iskrzeniem na synapsach, jeśli jadali codziennie tłuste sery twarogowe ze zbyt małą ilością zjadanych węglowodanów a z towarzyszącym im źródłem tłuszczu-łoju, (rzadziej z masłem) zawsze wraz z żółtkami? / serniki, placki serowe / 2) Nie wiem czy celnie, czy kulą w płot, ale bajeczka improwizowana o "fiolecie" (nie na kacu ani pod wpływem alko), to taka "kombinezowana" jazda bez trzymanki. Czy możliwe aby na ketonach? 3) Czy usuwanie z moczem ketonów może spowodować niedobór mikroelementów, mimo zjadania najlepszych białek(żółtka, pasztety z podrobów, rzadko mięsa)?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najgorsze jest jak zacznie iskrzyć po synapsach!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Jakiej Diecie Optymalnej, przecież to Oni "odkryli"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tak zapomniałem, że to "ketogenizm" jest teraz "w modzie", a nie DO!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeszcze będą żałować tych pochopnych informacji, bo 5*wio jest jedynie słusną dietą, jak się ją połączy z "formula4es" i "formula8U".
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
"Formula8U" ciekawe co to
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nowość na rynku, na razie w fazie testów.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Formuła zaczyna się od "urozmaicenie" później już gorzej, bo "umiar", a później już nie doczytałem, bo na pierdoły szkoda czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie wiem, czy podali tę oczywistą oczywistość!
|
|
|
|
|
|
|
|