Jarek
Go
|
Też bym tak w lato robił, ale mi nie pozwalają... Nie pozwalają bo na tobie u fryzjera to można zbańczyć
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a mi wypadały, gdy miałem 19-20 lat, później myłem głowę żółtkiem i spłukiwałem wodą z octem ( serio, gdzieś to wyczytałem w starych pismach ). Następnie weszły firmowe szampony i potrzeba była taka aby je używać. Ale włosy zostały ( mimo że w wieku 19 lat wychodziły garściami ). Po ponad 30 latach mam włosy lepsze niż wtedy, w ogóle nawet włosek nie wypadnie. Ale na ryjku mam słaby zarost, chyba to ratuje. Teoretycznie powinienem być gupi ( bo łysina świadczy o mądrości . Na wszelki wypadek, udaję. Ktoś powie że nie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Obfite wypadanie to niewielki problem. Brak odrastania stanowi o łysieniu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze mam włosy na głowie, ale coraz rzadsze, typowe objawy dziadzienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mnie fryzjerzy nie lubią - maszynka od lat. Teraz przerobiłem, odłączyłem od prądu i też działa.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No, prawie. Na dwóch paluszkach (miast lichych akumulatorków) ponad rok można golić się co kilka dni, a i w podróż zabrać można.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Mnie fryzjerzy nie lubią - maszynka od lat. Teraz przerobiłem, odłączyłem od prądu i też działa. Mam 2 takie w każdej łazience po jednej, w jednej był jeden paluszek-akumulator, ale zawsze jak się chciałem strzyc to był rozładowany więc się wpieniłem i wymieniłem na baterię 1.5vAA, którą wymieniam może raz na rok. druga jest na zasilacz 12V i jest wściekle mocniejsza, żadne mycie i zmiękczanie zarostu przed strzyżeniem/goleniem nie jest potrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale czy nadal skrzętnie to ukrywa pod peruczką przed światem ? Gdyby nie admin i Pistis Sophia nie dowiedzielibyśmy się o tym.
|
|
|
|
|
|
|
|