Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Z okazji urodzin! (Przeczytany 13622 razy)
|
Tomkiewicz
Go
|
Toanie, wiesz - nie musisz odpowiadać. Potraktuję rzecz domyślnie. EOT.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
- super!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
Bardzo przykre, że nawet tak niewinny temat jakim jest temat z okazji urodzin Pana Doktora Jana Kwaśniewskiego został pokalany. Jaki jad trzeba w sobie mieć, aby nie uszanować nawet takiej chwili. Ja także przyłączam się do serdecznych życzeń dla Pana Doktora i zacytuję wiersz: " W Polsce Piastów mieszka Pan Zacny mędrzec Doktor Jan Za dobrobyt z reki Jana Podziekujmy juz od rana Niech w tym kraju wielkie dzięki Rozkwitają w kwiatów peki. On to Polsce dzis pomoże Ciesząc się z opieki Bożej! Wszelkie zło zaniknie precz Słowo Jana jest jak miecz! Od Odessy do Szczecina Imie Jego sławne w czynach Kwietna łąką pieśń popłynie Doktor Jan na świat zasłynie."
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Spóźnione co prawda, ale też się dołanczam do życzeń z okazjii urodzin naszego dr. Jana Kwaśniewskiego
Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia, szczęścia i miłości bliskich życzliwych przyjaciół i spełnienia marzeń
życzy Ewa F.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Toan, nie jestem w temacie, ale czy wolno podawać IP na forum publicznym ?
Tomek
Nie ładnie!!!bleee!!!! odpowiem Ci Ja nie mozna , ale mozna byc upierdliwym noo wiesz!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna77
Go
|
W tym szczególnym dniu Panu Janowi Kwaśniewskiemu wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, samych radosnych dni życzliwości i dobroci życzą Krystyna i Tadeusz Pospieszni z Wielkopolski.
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"Głupiego poznasz po twarzy, mądrego po oczach" - dobre, nie znałem tego!.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Życzę, żeby WRESZCIE nauka oficjalnie doceniła WIEDZĘ o TŁUSZCZU jako najlepszym materiale energetycznym celem elminacji prawie wszystkich procesów chorobowych, a zatem znacznej poprawy jakości i długosci życia. Życzę, żeby przestano z TEGO TYTUŁU karmić osoby nowotworowe kaszką manną z mlekiem i życzę, żeby tym podobne działania występowały o coraz mniejszym nasileniu w zakresie innych chorób też.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|