Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Tłuszcz dalej szkodliwy? (Przeczytany 35547 razy)
|
|
madre
Go
|
Może. Ważna jest zasada: "jak smarujesz tak jedziesz" i jakość warstwy podkładu smalcowania. Może być też, że sekret tkwi też nie w grubości tylko cienkości pajdy chleba lub innego wypieku pszennego. Możliwe też, że tajemnica "miażdżenia" tkwi nie w cienkości pszennego komunikantu, opłatka albo macy, tylko w grubości smalcowania jego. Z kolei grubość/cienkość krojenia i smarowania może zależeć od stanu naostrzenia noża. A ponoć jaki nóż taki właściciel.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A n uż, widelec komplet: nóż i widelec są niekompatybilne. Jak ż ryć panie premierze?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale może od tego tłuszczu dostać miażdżycę... Może, jak da za mało....
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|
|