Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Zmarł najstarszy człowiek na świecie (Przeczytany 3985 razy)
|
grizzly
Go
|
http://wiadomosci.onet.pl/1659403,69,item.htmlZapowiada sie ciekawie!!! Ilu optymalnych dojedzie do 100 a ilu do 90 czy 120, a moze jednak 150? Czy warto wydawac pieniadze na "monitoring" wykonywany przez lekarzy optymalnych "on line" czy raczej byc "naturszczykiem" i samemu "kombinowac" jak kon pod gore i umierac w wieku 70 lat???
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Czy warto wydawac pieniadze na "monitoring" wykonywany przez lekarzy optymalnych "on line" czy raczej byc "naturszczykiem" i samemu "kombinowac" jak kon pod gore i umierac w wieku 70 lat??? Chodzisz moze na cmentarz? To moje ulubione miejsce, do wyciszenia i refleksji. Jestem tam co 2 dzien. Teraz schodza roczniki 1950. Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..Chodzisz moze na cmentarz? To moje ulubione miejsce, do wyciszenia i refleksji. Jestem tam co 2 dzien. Teraz schodza roczniki 1950....
Chodze, ale nie czesto. Zawsze mam mieszane uczucia gdy wtedy mysle o ludziach ktorych znalem i lubilem, czy kochalem. Tak faktycznie to ze "smiercia na codzien" mialem okazje stykac sie od dziecinstwa i chyba to wywarlo na mnie "pietno". To rowniaz powod dla ktorego postanowilem walczyc z nia profesjonalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Był pasterzem, a zatem jego wyżywienie było pasterskie.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Uwielbiał śpiewać piosenki: ukraińskie, rosyjskie, polskie i niemieckie, których nauczył się w czasie całego swojego życia, kiedy to jego rodzinna wieś parokrotnie zmieniała przynależność państwową.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|