Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Próba wysiłkowa Kwaśniewskiego (Przeczytany 26761 razy)
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
wiadomoci: 120
|
A między innymi tego że bardzo szybko zaczyna mi brakować oddechu na boisku, gdzie "kiedyś" tego nie było. No i wszystko jasne. Stres (słaba psychika?). Okazało się że słaba wydolność występuje tylko na meczach ligowych (wronba) a na luźnym graniu wszystko jest OK. Niby nic wielkiego, ale nie mogę się przemóc i nie jestem sobą Jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić? Seta przed meczem, marihunaen? https://youtu.be/gPq5EY1O09g
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Emocje podczas sprawdzianu/imprezy, to znany i bagatelizowany problem, a szkoda bo odpowiednio skanalizowane dają kilka/kilkanaście % do przodu, a zaniedbane, do tyłu. Moim zdaniem tylko obycie, czyli czas zadziała naprawdę, reszta to takie czy inne, ale jednak upośledzenie wyniku. Jeśli się za bardzo nakręcasz daj coś tłumiącego, co dobrze na Ciebie działa, a jak jesteś rozkojarzony to coś pobudzającego/na skupienie. Temat do przepracowania, można się zastanowić nad pracą nadnerczy i podwzgórza, a na jakiej diecie jesteś?
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
Ja śmiem twierdzić że jestem na DJ, ale w którymś temacie mówiłeś, że mi się tylko wydaje, że jestem na DJ W każdym bądź razie jestem na wysoko węglowodanowej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czytaj uważnie co gawro radzi, to na niczym nie będziesz
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja śmiem twierdzić że jestem na DJ, ale w którymś temacie mówiłeś, że mi się tylko wydaje, że jestem na DJ W każdym bądź razie jestem na wysoko węglowodanowej. Rozkojarzenie i histeryczne reakcje układu nerwowego, są charakterystyczne dla roślinożerców. Popraw może proporcję swojej DJ, a jak proporcja dobra to więcej czerwonej mięsa, najlepiej surowego, odgryzanego wprost z własnoręcznie upolowanej świnki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz to już nie jest świnka, a kawia domowa, wyrażaj się.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Właśnie pisałem, Alzheimer podmienił.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Teraz to już nie jest świnka, a kawia domowa, wyrażaj się. Guinea pig Das Hausmeerschweinchen Le cochon d'Inde Pełny folklor w nazewnictwie.
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
Ja śmiem twierdzić że jestem na DJ, ale w którymś temacie mówiłeś, że mi się tylko wydaje, że jestem na DJ W każdym bądź razie jestem na wysoko węglowodanowej. Rozkojarzenie i histeryczne reakcje układu nerwowego, są charakterystyczne dla roślinożerców. Popraw może proporcję swojej DJ, a jak proporcja dobra to więcej czerwonej mięsa, najlepiej surowego, odgryzanego wprost z własnoręcznie upolowanej świnki.
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
|
@Post wyżej coś mi się źle kliknelo, kto ma władzę może usunąć, bo ja nie mogę^^ a jak proporcja dobra to więcej czerwonej mięsa, najlepiej surowego, odgryzanego wprost z własnoręcznie upolowanej świnki. Chyba dobra- około B60-W250-T30, a w aktywne dni więcej W. Mięsa rzeczywiście jem mało, ostatnio się rozleniwilem i do pracy wygodniej mi wziąć izolat extensora zmiksowany z bananami niż grillowac filety z rana
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
...do pracy wygodniej mi wziąć izolat extensora zmiksowany z bananami niż grillowac filety z rana Brzmi ciekawie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
@Post wyżej coś mi się źle kliknelo, kto ma władzę może usunąć, bo ja nie mogę^^ a jak proporcja dobra to więcej czerwonej mięsa, najlepiej surowego, odgryzanego wprost z własnoręcznie upolowanej świnki. Chyba dobra- około B60-W250-T30, a w aktywne dni więcej W. Mięsa rzeczywiście jem mało, ostatnio się rozleniwilem i do pracy wygodniej mi wziąć izolat extensora zmiksowany z bananami niż grillowac filety z rana Dawniej serwatkę wylewano do rzeki, albo świńskiego koryta. Teraz, jak są za to kary, wymyślono, że ludzie będą to jeść. Twoje zdrowie, Twoja sprawa. Ja na DJ zrobiłbym proporcję B:W jak 1:5, opartą na chudym mięsie wieprzowym i pieczywie/makaronie, białka co najmniej 1g/kg, tylko zwierzęcego. Ale to ja, mnie jedzenie proszku, warzyw i owoców nie przekonuje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
...do pracy wygodniej mi wziąć izolat extensora zmiksowany z bananami niż grillowac filety z rana Brzmi ciekawie. Brzmi smakowicie, posadze sobie w ogrodzie kilka izolatow extensora, tylko nie wiem czy bez pryskania randapem urosnie...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
madre
Go
|
Jeśli się za bardzo nakręcasz daj coś tłumiącego, co dobrze na Ciebie działa, a jak jesteś rozkojarzony to coś pobudzającego/na skupienie. Temat do przepracowania, można się zastanowić....?
Skoro można, to się usilnie staram zrozumieć i zastanowić, czy problemy najlepiej jest rozwiązywać usiłując wykryć a następnie usunąć przyczynę/y (najlepiej pierwszą, podstawową) problemów (skutków), czy też może zapastować brudne buty albo nażłopać się "sterydów"/dopalaczy wszelakich. Te pierwsze rozwiązanie wyjście wymaga wysiłku umysłowego, ale skoro większość ludzi stroni od bólu myśli to można proponować im łyknąć redbula co "doda im skrzydeł". A teraz odpocznę od tego przepracowania tematu , bo czas iść do roboty.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|