Autor
|
Wtek: Łupież (Przeczytany 50893 razy)
|
Edyta
Go
|
Edyto.. Baju ,baju ..bede w raju Jak tutaj pisze,serio! wcieranie zółtek w umytą głowę sprawiło,ze nie mam łupiezu-w sumie nie moim celem było pozbywanie sie łupiezu,a to żeby mi przestały wypadać wlosy,bo mi wypadały i nie dość,ze przestały wypadać,to jeszcze pozbyłam sie łupieżu Jak nie wierzysz,to wypróbuj -proste!
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Wierze Ci. Moja tesciwa wyleczyla sobie zołtkami łysienie plackowate,ale oprocz tego jeszcze chodzila na naswietlania ,takze niewiadomo tak naprawde co zadzialalo
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No...ja nigdzie nie chodziłam,takze z całą pewnoscią mówie,ze to zółtka! Kiedys przeczytałam tutaj na Forum,ze ktos sobie tak wcierał,wiec wypróbowałam ,zamiast mówic z góry ,ze nie pomagają
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No...ja nigdzie nie chodziłam,takze z całą pewnoscią mówie,ze to zółtka! Kiedys przeczytałam tutaj na Forum,ze ktos sobie tak wcierał,wiec wypróbowałam ,zamiast mówic z góry ,ze nie pomagają tak,tak,tak, to na pewno zoltka. A jak nie zoltka to cos innego, ale chyba zoltka. A pytanie jest czy przypadkiem to nie byly te bialka z jajka, ktore normalnie oddaje sie biednym. Moze nalezaloby stosowac cale jajka!!!! Chyba mam sposob na te niewykozystane bialka w ZO/DO....na glowe, na glowe, razem z zoltkami......pomoga na pewno. Musza, poniewaz w bialku jajka jest tylko 60% mniej protein, czyli w zoltku jajak jest 60 % protein wiecej, i dalkatego razem bedzie okolo 120 % protein.....wiec cale jajka ...i wowczas nie bedzie pytan typu: co robic z bialkami jajek?!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No i , nie daj Boze, zeby lysienie plackowate pozniej wystapilo!!!! A propos, idzisz gdzies na jakas "szampanska noc"?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A propos, idzisz gdzies na jakas "szampanska noc"?
No .Mamy iść a Ty i Twoja Małzonka?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A propos, idzisz gdzies na jakas "szampanska noc"?
No .Mamy iść a Ty i Twoja Małzonka? No idziemy, terazsie pochwale znajomoscia mojej nowej polszczyzny, na DOMOWKE, Grizzzli zapraszam!!!! Jezzzzzzzzzzu, jak to glupio brzmi "domowka", wole nasze stare nazwy typu "prywatka"....Gdzie sie podzialy, tamte prywatki...........
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No pewnie! Jak sie przyłaczysz do "słuchania płyt" to bedzie całkiem fajnie
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Grizzzli zapraszam!!!!...
Dziekuje, dziekuje, wspanialy pomysl!!! Jak nie w tym roku, to przy najblizszej "okazji" Jak tylko bede w Danii, to wpadne na pewno!!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No pewnie! Jak sie przyłaczysz do "słuchania płyt" to bedzie całkiem fajnie Zmienmy miejsce tej dyskusji, bo w tym temacie chyba nawet nieprzystoi. Zakladam nowy temat w wolnych tamatach. Codz tam Edyta
|
|
|
|
|
|
|
|
|