Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Relatywizm "stosowany" i watroba :-) (Przeczytany 8001 razy)
|
grizzly
Go
|
"Gangsterzy faworyzowani w kolejce po organy" http://wiadomosci.onet.pl/1759124,12,item.htmlKolejny "dowod" na istnienie "MATRIX 90/10" " Najbardziej znanym z owych czterech Japończyków, którym dr Basuttil przeszczepił wątrobę jest Tadamasa Goto, szef gangu Goto- gumi. Miał on zakaz wjazdu do USA z powodu swej przestępczej działalności, ale w 2001 roku z pomocą FBI uzyskał wizę wjazdową w zamian za informacje o działalności japońskich gangów w Stanach. Ujawnił to dziennikowi "Los Angeles Times" Jim Stern, były szef wydziału FBI zajmującego się przestępczością azjatycką." " Przybył do Stanów, dostał wątrobę i śmiał się przez całą drogę powrotną" Ciekawe czy cos wam przypomina taki "scenariusz" ? A dlaczego nie "lataja" do Polski leczyc sie Dieta Optymalna za grube miliony dolarow???
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
"Gangsterzy faworyzowani w kolejce po organy" http://wiadomosci.onet.pl/1759124,12,item.htmlKolejny "dowod" na istnienie "MATRIX 90/10" " Najbardziej znanym z owych czterech Japończyków, którym dr Basuttil przeszczepił wątrobę jest Tadamasa Goto, szef gangu Goto- gumi. Miał on zakaz wjazdu do USA z powodu swej przestępczej działalności, ale w 2001 roku z pomocą FBI uzyskał wizę wjazdową w zamian za informacje o działalności japońskich gangów w Stanach. Ujawnił to dziennikowi "Los Angeles Times" Jim Stern, były szef wydziału FBI zajmującego się przestępczością azjatycką." " Przybył do Stanów, dostał wątrobę i śmiał się przez całą drogę powrotną" Ciekawe czy cos wam przypomina taki "scenariusz" ? A dlaczego nie "lataja" do Polski leczyc sie Dieta Optymalna za grube miliony dolarow??? Grizli w/g mnie odpowiedż jest prosta musieli by miec nie wyprane mózgi.A coraz częściej z róznych mediów słychac o szkodliwości DO ,a ze nie mają na to potwierdzonych danych zaczynają wprowadzac opinie że stosowanie jej przez kilka lat prowadzi do grożnych następstw,z miażdżycą włącznie.Jeżeli te bzdury sa głoszone za granicami naszego kraju,to można to zrozumiec, ale coraz częściej i coraz więcej powstaje odłamów diet niskoweglowodanowych u nas w kraju,które polecają to samo ,ale jednocześnie wyszukują różnych nieścisłości w DO. Jak dobrze wiesz bo piszesz ze mną na innym forum i tam niestety popierasz ten drugi niezrozumiały dla mnie trend bo jak to określiłem na tamtym forum 4es jeżeli spróbujesz poznac to w niczym nie odbiega od DO.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...niestety popierasz ten drugi niezrozumiały dla mnie trend bo jak to określiłem na tamtym forum 4es jeżeli spróbujesz poznac to w niczym nie odbiega od DO...
Ja jestem jak "Szwajcar" i .......... Dlatego popieram DO, 4es, rotacje - po prostu wszystko to co prowadzi do "zdrowia i pieniedzy" Mnie interesuja tylko "efekty i pieniadze" Zastanow sie Jurek, dlaczego na apel admina "1% dochodu"byla tylko taka a nie inna "reakcja"
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Dlatego popieram DO, 4es, rotacje - po prostu wszystko to co prowadzi do "zdrowia i pieniedzy" Mnie interesuja tylko "efekty i pieniadze" Zastanow sie Jurek, dlaczego na apel admina "1% dochodu"byla tylko taka a nie inna "reakcja" A mnie interesuje tylko moje zdrowie,i moich bliskich,nikogo nie chce uszczęśliwiac na siłę,jestem otwarty do dyskusji bo dzięki niej mogę utrwalac wiadomości potrzebne do wspomagania leczenia,odpowiednim żywieniem. Jeżeli miałbym przekazywac 1% swojego podatku to musiałbym znac dobrze,co będzie z tymi pieniędzmi się działo. Wcale nie jest powiedziane że ten 1% przeznacze na jakiś cel,do którego będę miał pełne zaufanie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Mnie interesuja tylko "efekty i pieniadze"
Ale czyje pieniądze Ciebie interesują?
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Acha. PS.Zawsze coś palne bez zastanowienia
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Normalnie "MATRIX 90/10"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
O co chodzi z tym "matrixem 90/10" ?Bo nie wiem jak odczytywać intencje
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
No, na korzyść oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A to jest jakiś film ,czy jak? Może gra komputerowa,czy w karty? Puzzle? Piszecie o jakimś "matriksie" ,a ja nie wiem o czym .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No, na korzyść oczywiście.
Nie zapytam ;"kogo?"
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
AGENTA Smith'a oczywiście od braci Wachowski
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Chyba sobie posłucham "Alone" b..g..
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"Dzienks".Z tego wynika,że jest wiele "Alone" . Tak na marginesie,to Twoje posty są dla mnie za trudne.Muszę sobie poczytać "Jak Wojtek został strażakiem".Po tej lekturze,może Ciebie zrozumiem
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A widzisz! Wystarczy,ze pomyslałam o tej książce,a już mniej więcej wiem,"za co się mam najpierw złapać" -chodzi o "Matrix"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Koniecznie muszę obejrzeć ,żeby być w temacie
|