Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ja po kupieniu świeżej wątróbki najpóźniej dnia następnego ją robię - bez przemycia i przełożenia na świeży talerzyk po tym czasie nie pachnie ładnie usmażoną zjadam max w 2 dni - ale na 3 też się da.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Odgrzewana (tego samego dnia to jeszcze, jeszcze) ale drugiego nie jest dobra. Jak mi zostanie wątróbki usmażonej z cebulką, to albo Dobek ją dostanie, albo blenderuję ją na pasztet.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zosiu, a dlaczego w tym wątku piszesz o wątróbce? Było coś o niej tutaj?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo temat wątku taki frapujący... "Poważne problemy..." Na szczęście cudze!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Reniu, To właściwie dziwne pisałam odpowiedź do postu w którym było pytanie o to jak długo jest świeża, nie wzięłam w cytat. Ale wydawalo mi się że piszę tuż pod. Albo mnie przeniosło w inny wątek albo jest w tym takie pytanie a ja nie zauważyłam że to nie końcòwka postów.....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, To właściwie dziwne pisałam odpowiedź do postu w którym było pytanie o to jak długo jest świeża, nie wzięłam w cytat. Ale wydawalo mi się że piszę tuż pod. Albo mnie przeniosło w inny wątek albo jest w tym takie pytanie a ja nie zauważyłam że to nie końcòwka postów.....
Właśnie tak to jest jak się pisze na innej stronie, a i tak post jest umieszczony na ostatniej... Powinni coś z tym zrobić! Skandal...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie ma przypadków. Przypadkowo o tym się przekonałam...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie ma przypadków. Przypadkowo o tym się przekonałam... Logiczne ... .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio na miesięcznym wypoczynku od Forum, ale dlaczego, to nie napisał...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|