Autor
|
Wtek: np. takie śniadanko: (Przeczytany 40888 razy)
|
kangur
Go
|
157 wzrostu , 57kg wagi, urodziwa , miła... (żartowałam)
rzeczywiscie jestes filigranowa. Jak czesto jadasz ?
Karmiac tylu lokatorow nie moze byc puszysta.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Karmiac tylu lokatorow nie moze byc puszysta. Przepraszam Panie doktorze, ale na jakiej podstawie Pan tak twierdzi?
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Przepraszam Panie doktorze, ale na jakiej podstawie Pan tak twierdzi?
cha, cha, cha Pewnie ma na myśli moją "lambadę" A jaka mam być? Toć przecież jestem na DO. Co do wzrostu to tu i DO nie pomoże. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Przepraszam Panie doktorze, ale na jakiej podstawie Pan tak twierdzi?
cha, cha, cha Pewnie ma na myśli moją "lambadę" A jaka mam być? Toć przecież jestem na DO. Co do wzrostu to tu i DO nie pomoże. Pozdrawiam. afmfo, czytalem, ze na tego typu problemy i inne "glizdy" trzeba jesc swieze pestki dyni na czczo z olejkiem rycynowym. Jezeli jestes zainteresowna to moge znalesc tekst.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Co do pasożytów to „klasyczne ŻO” odsyła - jeśli problemy nie ustępują - do lekarza medycyny oficjalnej po trutkę chemiczną. Warto jednak wcześniej przed tą chemioterapią spróbować metody Lekarki. - Likwidacja przeze mnie pasożytów, bakterii (wszelkiej maści ) grzybów dietą, działa na zasadzie zmniejszania się zapalenia podłoża na którym żyją. Zmniejsza sie zapalenie - mieszkaniec się wyprowadza. Jak zmniejsza się zapalenie osoba PRZESTAJE tracić żelazo, SAMA SIĘ likwiduje anemia. Stan zapalny jest często przyczyną utraty żelaza. A że zaczynają na stanie zapalnym mnożyć się mieszkańcy...
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Adampio, interesuje mnie wszystko co dotyczy likwidacji lambli i candidy. Robię co mogę. Rotuję mleczne i zożowe. Zmiejszyłam węgle ale chyba mam zakwaszenie więc od wczoraj ponownie zwiększyłam. Myślę, że przy zakwaszeniu też one się mnożą. Jem tłusto , chyba za tłusto (często przekraczm 200 g). Najpierw cieszyłam się , że znam wroga a teraz myślę, że wiem kto to ale go nie znam. Kangur ma racje, nie łatwo się tego świństwa pozbyć. Lekarka jest zdania, że dieta załatwi sprawę i ja jej wierzę . Pytanie tylko jak długo to potrwa? Szkoda , że lekarka mieszka tak daleko. Z takiej odległości można tylko pozdrowić.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Szkoda , że lekarka mieszka tak daleko. Z takiej odległości można tylko pozdrowić.
Albo wysłać maila z prośbą o spersonalizowaną poradę.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Na forum jest wątek- RECEPTA NA PASOŻYTY- sorry ale nie mam czasu szukac.Kto zastosuje jest uwolniny z nieproszonych gosci.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
afmfo, czytalem, ze na tego typu problemy i inne "glizdy" trzeba jesc swieze pestki dyni na czczo z olejkiem rycynowym. Jezeli jestes zainteresowna to moge znalesc tekst.
Afmfo, warto co jakieś 9 (?) dni zrobić wegetarianską forme DO (dynia, migdały, oliwa, fasolka szp., groszek zielony, kokos + ewent. jakieś W). Celem normalizacji B. Długoletni Optymalni często jadają za dużo B i to powyższe jest łagodną formą normalizacji szlaków dt. B.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Adampio, interesuje mnie wszystko co dotyczy likwidacji lambli i candidy. Robię co mogę. Rotuję mleczne i zożowe. Zmiejszyłam węgle ale chyba mam zakwaszenie więc od wczoraj ponownie zwiększyłam. Myślę, że przy zakwaszeniu też one się mnożą. Jem tłusto , chyba za tłusto (często przekraczm 200 g). Najpierw cieszyłam się , że znam wroga a teraz myślę, że wiem kto to ale go nie znam. Kangur ma racje, nie łatwo się tego świństwa pozbyć. Lekarka jest zdania, że dieta załatwi sprawę i ja jej wierzę . Pytanie tylko jak długo to potrwa? Szkoda , że lekarka mieszka tak daleko. Z takiej odległości można tylko pozdrowić.
Afmfo! My na odleglosc stanowimy dobrana pare. Gdybysny byli razem, wyszlaby z tego para nasycona.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
AFMFO, dlaczego nie zaczniesz od terty Kritana.......jest rewelacyjna, odkwaszajaca. Nie bazuje tego na Twoim przykladzie, ale my ludzie mamy tendencje do szukania tego co juz wynaleziono. Wejdz na strone Krystana i zrob sobie taka terte, popraw to nalesnikami ....i poczujesz "uzdrowicielska" tego/tych dan. OBIECUJE. Co prawda ksiazki skarg i zazalen nie ma......ale my jej nie potzrebujemy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Afmfo! Jak Ci z tymi kwasami? Nasze bacie zaparzaly nasiona kobylaku, jak ktos byl zakwaszony, albo mial bole brzucha. Zaraz tu zobacze Misia na moim grzbiecie.
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Kangur Nie mam czasu na te forum, cholercia. Przeważnie gotuję i liczę (na wiele) . Z tym zakwaszeniem to tylko przypuszczenia ale chyba trafne. Zasugerowałam sie postem adampia w związku z wyglądem twarzy i wyzszło mi ,że mam nadmiar ketonów. Nawet nie wiem czy ja te ketony dobrze kojarzę z zawaszeniem, biochemia to dla mnie chińszczyzna. Przepisałam sobie więcej węgli i ładnieję i łagonieję. Naprawdę. Nerki albo coś w okolicy też przestałam czuć. Zrobiłabym sobie wyniki ale w laboratorium jestem już "notowana" , patrzą jak na chipohondryka. Mieszkam w małym mieście. Afmfo! My na odleglosc stanowimy dobrana pare. Gdybysny byli razem, wyszlaby z tego para nasycona. Oj Kangur nie prowokuj bo zacznę oszczędzać na samolot (żart) pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|