Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Obserwowana rzeczywistosc i leki na CU (Przeczytany 4507 razy)
|
carver
Gość
|
Mam 59 lat niebawem minie rok, jak stosuje DO i nauczylem sie stosowac ja bez przeliczen poniewaz zdalem sie na moj organizm on tez zadecydowal o nieco wyzszej ilosci weglowodanow jakie zjadam w postaci ziemniakow (okolo 150 gram / dobe). Kiedy stosowalem mniejsza dawke budzily mnie skurcze. Jestem chory na CU i po rocznym stosowaniu diety bardzo powoli powracam do zdrowia narazie nie mysle o odstawieniu mesalaminy i kwasu foliowego poniewaz mam slabosc do czekolady. Zastanawiam sie tez czy na wiosne nie bedzie powrotu choroby jesli choroba nie powroci zaczne wycofywac sie z lekow. Jestem takze ciekawy czy przypadkiem w moim organizmie nie zagniezdzily sie pasozyty, ktore hamuja moj powrot do zdrowia byc moze zdolam tym zainteresowac Lekarke, ktorej diete stosuje podzis dzien i ktora przynosi pozytywne efekty. Serdecznie Pania Pozdrawiam Pani Doktor Tomasz z Chicago
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
Ochota na czekoladÄ codziennie lub co drugi dzieĹ Ĺwiadczy, Ĺźe coĹ jest jeszcze z dietÄ
nie tak. CieszÄ siÄ jak nie ma w ogĂłle zapotrzebowania na czekoladÄ lub jest ono sporadyczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|