Blackend
|
No i fajnie, bo Tatry są piękne.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to jak się gwary nie zna to cóż począć. Po polskiemu to jest "Dumny Szczyt"- jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
A bo to jak się gwary nie zna to cóż począć. Po polskiemu to jest "Dumny Szczyt"- jakby co. Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda. Tu mamy do czynienia z :tys prawda
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Foto oczko się zboczyło i pobocze uwieczniło Obiektyw szerokokątny zarejestrował obraz pokątny. Wzrok mój był rozbiegany tekst wydał mi się zlany: "myciefachowozałatwiamy" taki był sens reklamy. Zabawcie się w korektora poprawcie fotoamatora. Zwykle jajcarze macie racje więc sami sobie spacje wstawcie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pięknie, jak u cygana
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Kamienice i ściany i oczy i kamery mają, ubrane kobiety też podglądają.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pracowity narody te żółtki
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Pozwólcie że korzystając z waszej uprzejmości umieszczę tutaj zapasową kopię zrzutu ekranu, bo moje linki innych gdzieś się zgubiły. Może się przyda jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Powariowali, czy coś na mózg padło tym reklamodawcom? Takiego natłoku reklam łazienek w mieście to ja dawno nie obserwowałem. Na co drugim skrzyżowaniu molestują człowiekowatych widokiem kibli, wanien i remontów itd. Aby zachować higienę umysłu i nie oglądać je potem we śnie, ja stary, bo młody wybrałem łazi, a stary bo stary niech dźwiga resztę. A jak by mu było mało, to niech sobie weźmie wszystkie sukienki. https://photos.app.goo.gl/yJS13ijYq5awuJTv5
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|