Autor
|
Wtek: Wynik głosowania (Przeczytany 92399 razy)
|
Gavroche
|
Radziuuuu! A nie za szybko Ty biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Cześć Gośka! Oczywiście, mogą też być Optymalni Kandydaci z innych regionów. Jadnak nimi powinien zająć się ktoś inny. Nie masz potrzeby i obowiązku się rozpraszać. Z mojego doświadczenia i obserwacji licznych zawodów sportowych, w tym dużej rangi, jasno wynika, że Kolegium Sędziów i tak odwala skrajne noty wystawiane przez arbitrów poszczególnym zawodnikom i dopiero pozostałe poddaje analizie i ocenie. Nie ma to związku z wyborami, poza tym, że skrajnościami nie ma potrzeby się zajmować. Dziś tyle, Radzio.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak! Jestem podobnego zdania Gosiu, że media na każdym etapie wyborczej procedury są nam zbędne, zwłaszcza, że będą niezbędne pozostałym Kandydatom. Nie ma potrzeby zachłystywać się oczywistym sukcesem, a listy powinny zawierać dokładnie tyle osób, ile potrzeba do zgłoszenia kandydatów +1. Nie szkodzi, że rozumnych jest więcej, te głosy będą należycie wykorzystane w dalszych etapach- nie znam powodu, aby je niepotrzebnie marnować. Gdybyś jeszcze miała jakieś uwagi, odpiszę natychmiast. Radzio
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to nie wiem, bo Radzio już tu nie wchodzi, ale może będzie jednak startował...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tam to jest za gorąco...