Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Magnez , zelazo Wit c itd (Przeczytany 50501 razy)
|
kangur
Go
|
flo ma racje, ze po angielsku naywa sie pepper
W Australii po angielsku - capsicum
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
si, jest sporo rozbieznosci
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
A czy dobrze jest zjeść magnez wraz z posiłkiem tłuszczowym? i pytanie o wit. c: Z czym ja najlepiej spożywać by się dobrze przyswoiła?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A czy dobrze jest zjeść magnez wraz z posiłkiem tłuszczowym? i pytanie o wit. c: Z czym ja najlepiej spożywać by się dobrze przyswoiła?
Pytasz o suplementy z apteki? Czy naturalne produkty? Jeśli suple, to daj sobie spokój, kup więcej żółtek za tą kasę. Jeśli natura, to magnezem i innymi nie zawracaj sobie głowy i przeczytaj tę pigułę, co zgromadził Anakin w dziale Sport. Pilnuj tylko witaminy C, szamiąc surówki lub kiszonki, a gdzie jest tego kwasu askorbinowego dużo, to każda tabelka wie.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Nie jem tabletek. Dzięki za odp.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Moja Mama ze świńskimi kopytkami sobie witaminę winszuje, ale jak to przyswaja, nie wiem- jej smakuje.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Do kopytek i ozorków chyba nigdy nie znajdę uznania. Tu moja wyobraźnia bierze górę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do kopytek i ozorków chyba nigdy nie znajdę uznania. Tu moja wyobraźnia bierze górę.
Toż to natura sama! Moja bierze górę przy parówkach i zwyczajnej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|