Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa - ale narobiłaś mi ochoty na karkówkę albo boczek z grilla Jeśli do tego sosu doda się wiecej czosnku to będzie praktycznie sos grecki - tzatziki...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Kiedyś miałem okazję, a nawet chęci pocałować pewną narzeczoną... Ale szybko mi przeszło, bo cuchnęła czosnkiem niestety!!!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kiedyś miałem okazję, a nawet chęci pocałować pewną narzeczoną... Ale szybko mi przeszło, bo cuchnęła czosnkiem niestety!!! Tos TY Wampir jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Teresa - ale narobiłaś mi ochoty na karkówkę albo boczek z grilla Jeśli do tego sosu doda się wiecej czosnku to będzie praktycznie sos grecki - tzatziki... Preferuję boczek, albo podgardle. Jakbyś chciała mnie zaprosić, to poproszę
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Teresa - ale narobiłaś mi ochoty na karkówkę albo boczek z grilla Jeśli do tego sosu doda się wiecej czosnku to będzie praktycznie sos grecki - tzatziki... Preferuję boczek, albo podgardle. Jakbyś chciała mnie zaprosić, to poproszę ...na grila to ja tez chetnie,oczywiscie nie z niczym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Preferuję boczek, albo podgardle. Jakbyś chciała mnie zaprosić, to poproszę ...na grila to ja tez chetnie,oczywiscie nie z niczym...
Zapraszam wszystkich... A Ty Gwidon jak nie chcesz przyjechać z niczym to przyjedź najlepiej z żoną, żeby Ciebie pilnowała... ( jak w wątku z kłopotami na starcie )
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Zapraszam wszystkich... Czemu ni, ale poczekam, aż zrobiom autobahn... Ponoć za rok od Cieszyna po Wejherowo, albo dalej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chciałabym Ciebie poznać. Jesteś tutaj na Forum zagadkową osobą...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Tos TY Wampir jak nic! A tam zaraz wampir. Wrażliwy tylko na pewne zapachy jestem...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Chciałabym Ciebie poznać. Jesteś tutaj na Forum zagadkową osobą... Jak każdy, jak każdy w wirtualiach...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak... racja...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapraszam wszystkich... Czemu ni, ale poczekam, aż zrobiom autobahn... Ponoć za rok od Cieszyna po Wejherowo, albo dalej... Przydałoby się więcej dobrych dróg. Moja siostra z Hamburga była parę dni temu u nas i mówiła, że teraz od granicy Niemieckiej (od Kołbaskowa) do nas jedzie się bardzo szybko i pięknie. Same nowe obwodnice miast.
|
|
|
|
|
|
|
|