Jarek
Go
|
A u was jaką wojnę zapowiedzieli?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajna wędlina własnego wyrobu. Kiełbasa wyborcza...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I bardzo dobrze, bo wystarczy nie kraść jak tamci, a do budżetu dzięki uszczelnieniu VATu wpłynęły nie notowane nigdy wcześniej sumy, no to niech się dzielą z narodem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Racja, zapomniałem o uszczelnieniu, a do tego jeszcze z banków i marketów przecież dochodzi!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale tylko z zagranicznych.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bez tego pyszałka komuna nie byłaby pełna.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fajna wędlina własnego wyrobu. Kiełbasa wyborcza... Nie fajna kiełbasa, tylko fajny ZUS dla prywaciarzy od nowego roku
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spoko 1320zł - co to jest jak dla nauczycieli, urzędasów i resztę pokomuszej pozostałości składają się prywaciarze.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A racja, ręcami PiS-u i jeszcze się cieszą, że domiaru nie mają jeszcze. Ale jak znacjonalizują z właściciela na sklepowego, to będą wreszcie wiedzieć, co to "sprawiedliwość społeczna".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W końcu będzie prawie sprawiedliwie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To prawda, ale ja do tamtych czasów nie tęsknię pomimo tego, że byłem dużo młodszy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też nie tęsknię, teraz jest lepiej... Nastała dobra zmiana... Ale i tak niektórzy codziennie PiSzczą, że jest źle...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Było dobrze ale za tamtych, ci to kupa słomy w butach.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też nie tęsknię, teraz jest lepiej... Nastała dobra zmiana... Ale i tak niektórzy codziennie PiSzczą, że jest źle... Widzę że od propagandy się uzależniłaś A już raz ci dobrze radziłem. Zacznij od drobnych prac domowych.
|
|
|
|
|
|
|
|