|
Radzio
Go
|
od czegoś trza zacząć... Zgoda!!! Nie naciskam.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W sobotę w nowej siedzibie Arkadii p. Suchowieckich jest grill i takie tam niezobowiązujące spotkanie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W sobotę w nowej siedzibie Arkadii p. Suchowieckich jest grill i takie tam niezobowiązujące spotkanie! Arkadia P. Suchowieckich znajduje się w Lubieniu? ... Kujawskim
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Odszukaliście lokal wyborczy, bo ja też lubię Lubień. Maf Ponieważ sprawy spadkowe "ciągną" mnie w tym dniu również do Poznania, czy może Ty również masz życzenie abym zobaczył Twoje "zielone nóżki" i uścisnął grabę? Zarówno Lubień, jak i Poznań mam po drodze. Ciechocinek niestety nie. W Lubieniu to będę ja Nie ma nic bliżej Szanuję każdego prywatność.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Arkadia P. Suchowieckich znajduje się w Lubieniu? ... Kujawskim W Ciechocinku, ale z Lubienia to będzie jakieś 70-80km...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Słowo mi się rzekło. Dzięki za podpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A na jednym zdjęciu w podanym linku to mignął piękny pomnik jakiegoś króla! I to chyba nie był Łokietek!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Arkadia P. Suchowieckich znajduje się w Lubieniu? ... Kujawskim W Ciechocinku, ale z Lubienia to będzie jakieś 70-80km... Ale do Poznania przez Lubień mam bliżej. Choć trochę się łamię. Ale nie wiem czy z rzeczami ważnymi dla mnie ważnymi dam radę. No wiesz, ...m.in.Pomnik/grób Dziadka na Cytadeli... przecież w Zaduszki tam już nie pojadę.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Radziu! Dasz radę!
|