Radzio
Go
|
tak:( chodz nie bede komentowac tych ich obliczen:( bo 2 tyg temu bylam na usg i bylam w 38tyg dziecko nadwyraz duze!3200 (lekarz do mojego meza mowi ze chyba cukrzyca!!!-maz wystraszony na maxa bo ja jestem na DO do ktoreg on nie ma przekonania) a po 5 min doktor mowi "zbadam dokladnie i bylam w 36tyg ciazy a dziecko wazylo 2890! i bylo normalne:)
Coś w tym jest. Niby głupiego robota, ale dwa posty wcześniej były same takie " " smutasy, a w ostatnim już jest 2:1. I bardzo dobrze, ponieważ organizm w sposób naturalny dąży do ... równowagi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te placki są smaczne tylko na ciepło...według mnie i nie tylko mnie...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Te placki są smaczne tylko na ciepło...według mnie i nie tylko mnie... Moje "nieciazowe" na serku ricotta albo marscarpone sa tez supe na zimno. Uwazam i nie tylko ja, ze rewelka. jak to mowia mlodzi Egipcjanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozsmaruj na zimnych plackach stosowną ilość masła i połóż stosowną ilość wędliny, a nigdy żadnego ciasta na słono zwanego "chlebem optymalnym" nie będziesz jeść więcej! Jak to się robi jest w przepisie. Jeśli komu taki rarytas nie smakuje, to...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kombinuj, kombinuj, aż przekombinujesz!
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Rozsmaruj na zimnych plackach stosowną ilość masła i połóż stosowną ilość wędliny, a nigdy żadnego ciasta na słono zwanego "chlebem optymalnym" nie będziesz jeść więcej! Jak to się robi jest w przepisie. Jeśli komu taki rarytas nie smakuje, to... Absolutna prawda w kazdym calu
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jawohl! Jak to mówią niemiaszki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chlebek (ciasto) z orzechów włoskich - według przepisu Ćwieciakiewiczowej (nr 13 w Książce Kucharskiej J.Kwaśniewskiego) z 2/3 podanych tam ilości produktów...Nic nie "siada" on po upieczeniu... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/671158b149a40620.htmlPiekłam go 45 minut w 180 stopniach...mogło być 5 minut mniej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie "siada"... Ważne, aby mucha nie siadała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|