Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: ciekawość moja osobista (Przeczytany 18635 razy)
|
mateoosh12
Go
|
Sympatyczny jesteś mateoo,ale przecież nie będę głosowała z sympatii do Ciebie ,to zbyt poważna sprawa Ja zatem odpadam Może się ktoś skusi Elmo> nie z sympatii do mnie. A poza tym...to nie jest tak poważna sprawa-głosowanie jest sondażowe i zapewniam, że nie będzie miało wpływu na Twoje życie
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
PS: Marischka, teraz na Obamę czy Hilary? To zależy kogo Demokraci "wystawią" jako swojego jedynego kandydata podczas Democratic National Convention w sierpniu 2008. M
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Mateoosh, zdecyduj się w końcu, czy kierujesz te słowa do gawiedzi czy do człowieka ? Tomek
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
nie chciałem Cię urazić Marischko
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
???
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
dla niezdecydowanych, mała próbka możliwości lyderów: -Olejniczak W., (SLD): "Dlatego, że tak jak powiedziałem, tam służyło wiele porządnych ludzi..." Opis: Odpowiedź na pytanie Joanny Lichockiej dlaczego Służby Bezpieczeństwa nie można nazwać organizacją przestępczą w PR1 w "Sygnałach Dnia" z dnia 15 stycznia 2007 -Tusk D., (PO): "Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. Nawet na pewno..." Źródło: Gazeta Wyborcza, 15–16 października 2005 -Pawlak W., (PSL): "Powrót Andrzeja Leppera do rządu, to nie reaktywacja tylko recydywa..." Źródło: konferencja prasowa w Sejmie, 17 października 2006 -Giertych R., (LPR): "Nie wiemy, czy jest jakieś konkretne porozumienie między Samoobroną a SLD. Nie wiemy, czy jest konkretne porozumienie między PO a SLD. Ale widać jedno: wszystkie te siły razem tworzą pewnego rodzaju quasi mafię..." Źródło: Konwencja wyborcza, 20.09.2002 -Lepper A., (Samoobrona): "Samoobrona jest biczem bożym na to, co się dzieje w Polsce. Samoobrona została stworzona przez ludzi zdesperowanych..." Opis: Konferencja prasowa Andrzeja Leppera; 30. 03. 2006 -Ikonowicz P., (PPS): "Socjalizm albo powrót do jaskiń..." Źródło: wikipedia -Korwin-Mikke J., (UPR): "Socjaliści uważają odwrotnie: Człowiek jest idiotą i nie podejmie decyzji rozsądnej czy zapiąć się pasami w samochodzie czy nie, czy się ubezpieczyć czy tak samo nakazać, natomiast ten sam idiota jest w pełni kompetentny, żeby wybrać prezydenta, podjąć decyzję czy przystąpić do Unii Europejskiej czy nie, tu to on jest geniuszem!" Podczas wywiadu w radiu TOK FM
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
Kaczyński J., (PiS): "Najbardziej racjonalne i najlepsze dla Polski byłoby, gdyby przyjęła rolę umiarkowanej lewicy. I to niezależnie od tego, jak krytycznie oceniam Platformę Obywatelską i jej liderów. A poza tym, spełniłoby się moje marzenie, że oba główne nurty wywodzić się będą z pnia solidarnościowego. Ale czy tak się stanie - trudno powiedzieć..." Opis: O Platformie Obywatelskiej, Źródło: Wywiad dla Dziennika, 29 lipca 2006.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Ja jestem opcji pro-Balcerowiczowskiej, albo bardziej radykalnej. Straszyć? Jeszcze rok pracy i chyba by starczyło tego ...wyzysku . Wyjdzie 20 lat dla Naszego Kraju i "chwatit". ha ha przecie ten wyzysk nikt inny tylko Buholtz Ci zafundował
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
To tylko politycy -obiecaja wszystko przed głosowaniem, czy wierzycie ,ze którykolwiek z polityków , ma własną ideologie albo wizje państwa -bzdura -to w większości schizofremicy wierzacy w swoją wielkość pchaja sie tam gdzie konfitury . Lewica sie modli a prawica po chrześcijańsku intryguje , manipuluje , straszy i zniewala . Zagłosowałabym na partie kobiet -bo wiem ,ze są mniej przewrotne i bardziej czytelne. moze one wreszcie prześwięcą i wprowadzą kapłanów do kościoła spowrotem.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Po prostu, ludzie boja sie, nawet na tym forum, napisac prawde. Ja, JUZ dziekuje, nie bede harowal na "emerytury" dla ubecko-urzedniczo-towarzyszo-mochero-podobnych. Niech ONI na "ZUSozasilku" swoje "talibskie ksiegi" pozeraja. Najlepiej glosowac, "swoimi pieniedzmi" tam gdzie nas szanuja i lubia.no to ci chłopcze napisze prawdę pieniądze to ty masz ale jak na razie wirtualnie - he he zanim tak zaczniesz tak pisać pomyśl i odpowiedz czy sam się za swoje pieniądze wychowałeś i wykształciłeś ???
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
i odpowiedz czy sam się za swoje pieniądze wychowałeś i wykształciłeś ???
Za Twoje ??
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Za Twoje ??
może za twoje ale na pewno nie za swoje manipulować i wciskać ciemnote można tylko maluczkim ps. myśleć też trzeba umieć
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Bruford , to jak Ty chcesz Zus ominąć ? chyba ,ze chcesz wyjechac za granice ,przemyślałeś ? czy otworzyć prywatną praktyke?
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Bruford , to jak Ty chcesz Zus ominąć ? chyba ,ze chcesz wyjechac za granice ,przemyślałeś ? czy otworzyć prywatną praktyke?
Nic nie pisałem o ZUS
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
przepraszam Bruford ,musiałam cie z kimś pomylić bo nie moge dokopać sie tego posta .
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Pójdę głosować tylko pod jednym warunkiem. Że dostanę obraz dzieciństwa tych ludzi, na których miałbym "postawić". Tomek
Ciekawy warunek, do spełnienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|