Autor
|
Wtek: dieta matki karmiącej (Przeczytany 88455 razy)
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rzuć te szachy, głupia gra. Go, o, to jest gra!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakim sposobem ten wątek wystygł? Kto wie. Bo się Matki Polki obraziły i wolą dzieci w Anglii rodzić, a nie tu!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O tak. Tam igła w ty... lną część ciała w celu odstresowania i ...następna Polka- pliiiiz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam większy problem, bo nie liczę, nie ważę i nic mi nie dolega! Czy to jest jeszcze dieta Kwaśniewskiego? Pech.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szefu mój, ulubiony! Nie ma obowiązku liczenia, na cokolwiek, to jedynie jest propozycja Twojego Taty dla tych, którym liczenie nie sprawia problemów. Unieś zatem nieco swój nosek do góry, "jesteś wszak tylko tym, co spożywasz". Ja, na przykład, lubię i jem kolagen ze świńskiego mięsa najchętniej, wobec tego ... mówią o mnię baran, czy "gup", a nie powinni. Nie jem w ogóle "gupowizny".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś mię swędzi dolna warga, więc to jednak nie oprycha, tylko mnie dziób najnormalniej rośnie od tego świątecznego drobiu. Radzio, liczenie dla chorych jest bardzo wskazane, a dla ozdrowieńców...? Fakultatywne?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zbędna WitaminaDe się koncentruje. To jest tylko propozycja, a nie nakaz, niewolniczy zresztą Zdrowym- "jak sobie kosietam kcą". Jesteś zdrów, to bądź zdrów! ... liczyć źle, zapamiętać jeszcze gorzej ... gdzieś to zdrowie jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewien mądry pan powiedział: "Z rozkoszą wymienię te kilkadziesiąt lat życia (120-80=40) na pełną sprawność do 80 tki." Umiejętność liczenia niewiele zmienia, panie Pośle.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|