zbiggy
Gość
|
czeĹÄ kto siÄ pisze na maraton w Warszawie w sobotÄ 12. kwietnia? http://www.orlenmarathon.pl/ja co prawda nie zamierzam, ale zarejestrowaĹem siebie i cĂłrkÄ na marszobieg 4,6 km Gavro bierz kamizelkÄ 30kg i przybywaj, moĹźe damy radÄ
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
WidziaĹem bilboardy Ale to Orlen, nie lubiÄ ich i nie pobiegnÄ!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
WidziaĹem bilboardy Ale to Orlen, nie lubiÄ ich i nie pobiegnÄ! A moĹźe zatankujesz ....i jednak.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bieganie jest przereklamowene, nie bede
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Gość
|
Bieganie jest przereklamowene, nie bede Co za aspoĹeczna postawa. I pewnie jeszcze masĹo "pijesz" .
|
|
|
|
|
|
|
zbiggy
Gość
|
WidziaĹem bilboardy Ale to Orlen, nie lubiÄ ich i nie pobiegnÄ! no ale to 4.5 km spod Zamku pod Stadion nie trzeba biec moĹźna iĹÄ z ketlami ja teĹź ich nie za bardzo lubiÄ ale pomyĹl - arcywrĂłg funduje Ci tee shirt - czyĹź moĹźna sobie wyobraziÄ bardziej wyrafinowanÄ
intrygÄ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ojtam ojciec zawracasz rzyc bieganiem, gadaj lepiej co tam w krainie zelaza slychac, i w ogole co tak zagladasz rzadko?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zbiggy
Gość
|
Ojtam ojciec zawracasz rzyc bieganiem, gadaj lepiej co tam w krainie zelaza slychac, i w ogole co tak zagladasz rzadko? oj czasem zaglÄ
dam ale nie mam ĹmiaĹoĹci pisaÄ zresztÄ
o nic nie muszÄ pytaÄ bo juĹź wszystko wiem ) ale teraz siÄ przeĹamaĹem bo wiosna panie, trzeba jakÄ
Ĺ zmianÄ w rozpisce wprowadziÄ
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
zresztÄ
o nic nie muszÄ pytaÄ bo juĹź wszystko wiem ) O to calkiem odwrotnie do mnie, bo ja juz teraz nic nie wiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zbiggy
Gość
|
btw Zyon masz jakies optymalne przepisy na drinki, takie Ĺźeby byĹy pyszne i nie miaĹy za duĹźo cukru?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Drinki, czyli? Wyskokowe?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zbiggy
Gość
|
Drinki, czyli? Wyskokowe? no a jakie? np. nie pijÄ coli i jak na imprezce jest tradycyjna Ĺycha+cola to co robiÄ? czystego blenda niezbyt mi siÄ chce
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No lycha z cola czyli tzw mazut to jest raczej towarzyska fopa, choc ostatnio popularna, bo i poziom towarzystw dramatycznie spada Choc lycha (i brendasy, winiaki) nadaje sie glownie do plukania ust, to jednak i tak najlepszym wyjsciem jest po prostu tygodniowa adaptacja przy wieczornych filmach. Po tygodniu lapiesz smaczki i niuanse i nawet smakuje A wodke to ja z cytryna preferuje i lodem jezeli juz musze udawac drinki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Gość
|
WidziaĹem bilboardy Ale to Orlen, nie lubiÄ ich i nie pobiegnÄ! Teraz agitujÄ
do oddania 1%, teĹź bÄdÄ
pomagaÄ. Tfu, prze... prze... przekazania.
|
|
|
|
|
|
|
|