Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: przywitanie (Przeczytany 16918 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zaciekawiło mnie takie obfite przywitanie. Z kim ono, jeśli łaska, było- ? Radziu, między innymi z Tobą i wszystkimi użytkownikami. A szczególnie z cytowaną Karolą, która to sądząc po dacie posta, pozbyła się tych niedociągnięć i ma się dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Fakt, że pomagałem sobie trochę 3-letnim pluskaniem w basenie ( tak Adampio Smile 2-3 km ) Nareszcie ktos normalny Ja zaczalem jeszcze wioslowac na "singlu" i poki co czekam na otwarcie sezonu.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Fakt, że pomagałem sobie trochę 3-letnim pluskaniem w basenie ( tak Adampio Smile 2-3 km ) Nareszcie ktos normalny Ja zaczalem jeszcze wioslowac na "singlu" i poki co czekam na otwarcie sezonu. normalny ? Zależy jak kto patrzy . pani w sklepie mięsnym ( zanim zdążę się przywitać ), na mój widok mówi : dla pana nic nie ma - ... dla niej jestem nienormalny . W innym sklepie - jak to ? !! 360 rodzajów wędlin, a pan mówi , że nie ma tego co pan szuka ? A ty chcesz mnie jeszcze '' wyróżnić '' wśród ........ ? optymalnych ? Ja mam ponton desantowy 12 osobowy, więc już niedługo też powiosłuję - testując jego zdolności obronne. A tymczasem pochłaniam prawie codziennie szklankę wody z chlorem .
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|