Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Złe myśli, złe sny, wypadki, (Przeczytany 44153 razy)
|
Bruford
Go
|
Van Der Graaf mało realny niestety Jak to, MAŁO REALNY? Już dokładnie za 21 dni zobaczymy Hammilla, Bantona i Evansa (niestety, Jackson ostatecznie odszedł od zespołu) w Krakowie. M i T Nawet nie wiedziałem że będą. Ale też szczerze mówiąc jakoś nigdy nie należeli do moich faworytów ( z wyjątkiem genialnej płyty Godbluf --( Scorched Earth szczególnie niezłe)
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
( Scorched Earth szczególnie niezłe) Podobno "dziadkowie" grają ten utwór na obecnej trasie M
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zaburzenia somatyczne, które utrudniają sen (np. zespół niespokojnych nóg),
miałem dziś rano objawy !!! miałem nieodpartą ochotę poruszania nogami! A to pierwszy symptom choroby, pan tvn-ie mówi. http://tvnmeteoactive.tvn24.pl/informacje-tvn-meteo-active,3005/zespol-niespokojnych-nog-co-to-jest-jak-to-leczyc,178890,0.htmlNa zespół niespokojnych nóg choruje od 3,5 do 10 proc. społeczeństwa. Dolegliwość w 60 proc. jest dziedziczna, ale ciąża i choroby takie jak cukrzyca i niewydolność nerek mogą wtórnie wywołać tę przypadłość. Związana jest bowiem z niedoborami żelaza i magnezu w organizmie. ktoś tu podawał skład leku na ten syndrom. Robi się go z żółtek . Będę musiał kupić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Koncerny farmaceutyczne opłacają robienie szumu wokół, mniej lub bardziej, naturalnego zjawiska, a potem podsuwają "lekarstwo" i trzepią kasę. Zapożyczenie prosto z marketingu handlarzy bronią. Tak było z wieloma syndromami, ADHD, depresją, otyłością, zaburzeniami erekcji czy czy niedoborami hormonalnymi (HZT). Przy podawaniu amfetaminy dzieciom (na deficyty uwagi) suplementy z wit. D3 to zupełnie niewinne zabaweczki są.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|