admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26759
|
Pojawienie się ciał ketonowych w moczu jest syndromem metabolicznym i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A i jeszcze - niech gostek sobie porówna (na pubmed dla przykładu) różnicę poziomu glukozy w tętnicach i żyłach mózgowych na ketoformule nim zacznie twierdzić, że jest wyłącznie na haju ketonowym, aby mu kto nie rzucił, że głupstwa opowiada. Przecież to idol trzynastolatków, i umysłowo niepełnosprawnych. Szkoda czasu na gościa. Tyle wspólnego ma z nauką co mandaryna ze śpiewem. Nie kumam ludzi, którzy oglądają i podniecają się takimi 'parówo-"kocurami"', nie wnoszącymi do tematu absolutnie NIC, a nie zajrzą do książki Doktora. To chyba takie trendi teraz w towarzystwie debatować, co powiedział jakaś popularny celebryta. W sumie to i dobrze, keto jak szybko się narodziło, to przez takich specjalistów,i ich naśladowców jeszcze szybciej umrze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Cieszę się, że się wyzwoliłem z dietetyki na dobre, ostatnie moje podrygi w tej materii tylko mnie w tym upewniają.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A i jeszcze rada dla "Stanleyrydel" - ponieważ nie zajmuję się już dietetyką, nie ma co liczyć, że będę cokolwiek wyjaśniał, dlatego z pytaniami najlepiej kierować się na: www.smalcownia.pl - może zechcą coś podpowiedzieć. Może jednak tej smalcowni nie powinienem polecać, bo jak synapsy ketonami zryją, to można sobie zaszkodzić! To już lepiej tu korzystać z wyszukiwarki.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie każdy syndrom metaboliczny prowadzi do rychłej śmierci!
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teoretycznie wysportowani.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No niestety, jak ja już coś napiszę, to albo przyjąć na wiarę, albo bezskutecznie szukać, że "się mydlę". Na szczęście to moje ostatnie dietetyczne podrygi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A i jeszcze - niech gostek sobie porówna (na pubmed dla przykładu) różnicę poziomu glukozy w tętnicach i żyłach mózgowych na ketoformule nim zacznie twierdzić, że jest wyłącznie na haju ketonowym, aby mu kto nie rzucił, że głupstwa opowiada. Wiedizalem, ze ci sie spodoba Niestety naczytal sie za duzo amerykanckich ksiazek i wszystko wymieszal. @maniek, ogladam rozne rzeczy, czytam rozne ksiazki, no i co z tego? Ogladanie ketokocura jest jak czytanie ksiazki Tuska - tacy smieszni, pocieszni komedianci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
No nie wytrzymałem!
Wiedzialem, wiedzialem Dlatego mam nadzieje, ze nie odejdziesz tak na calkiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trochę zerknąłem na ten ketokocurowy kanał! Bardzo mi się podoba podejście chłopaków do życia - takie właśnie powinno być młode pokolenie!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
NO na pewno lepsze to niz stanie pod blokiem i walenie piwka Jest tam gdzies u tego ketokocura film jeden z nowszych jak sie nackali BHB i mierza poziom ketonow we krwi. Jakis Ketone Energy Drink ma wejsc na polski rynek i beda placic za te woreczki z BHB jak za mokre zboze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Nie dość, że doszukujesz się wartości literackich w książce Tuska, to jeszcze ketokocura oglądasz? Mistrz. Wstydziłdym się przyznać... A ja sie nie wstydze no popatrz i co teraz? Opowiedz na co ty przeznaczasz swoj niezwykle cenny czas, posmiejemy Nie kumam ludzi, którzy oglądają i podniecają się takimi 'parówo-"kocurami"', nie wnoszącymi do tematu absolutnie NIC
Ja nie kumam wiecznych malkontentow i krytykantow. Oczywiscie wypowiadasz sie jak typowy lolak-cebulak - nie ogladalem wiec sie wypowiem. Kilk razy wklejalem gdzie poleca literature i ksiazki Doktora zawsze tam sa jako podstawa. To ze cos tam pokielbasil to jego sprawa, mlody jest , wyrobi sie. A wplyw na ludzi ma pozytywny, bo kieruje w dobra strone, pozytywna. Ty tylko krytykujesz dla odmiany i nic wiecej, taki z ciebie pozytek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|