forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-22, 23:45:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669713 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  Wielkanocne rozmyslania
« poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Wielkanocne rozmyslania  (Przeczytany 19940 razy)
toan
Gość


Email
Odp: Wielkanocne rozmyslania
« Odpowiedz #20 : 2006-07-13, 13:08:46 »

 Cool - mnie teĹź bardziej odpowiadają skorupki jajek o kolorze złocistego brązu, choć w koglu-moglu tego nie widać.
Podobny problem mam przy kupowaniu ziemniaków. Zawsze pani na targu pyta - "białe, czy żółte?" (chodzi o miąższ), a ja zawsze odpowiadam - "dobre". A ta pani wie, co to "dobre" - swojskie ziemniaki.
Zapisane
maj20
Gość


Email
Odp: Wielkanocne rozmyslania
« Odpowiedz #21 : 2006-07-14, 07:33:36 »

Witam, czy kogel-mogel jest dopuszczalny na ĹťO w proporcji 1:2:1-1,5 ?
Moje córki lubią taki sosik, np. do bitej śmietany, placuszka.
Czy to połączenie cukru przecież z żółtkiem nie jest niekorzystne w powyższej proporcji?

Gosia
Zapisane
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.04 sekund z 19 zapytaniami.