Autor
|
Wątek: Dieta kopenhaska (Przeczytany 63399 razy)
|
lekarka
Gość
|
JesteĹ (wg mnie) Wielka. W róşnym wieku ludzie dochodzÄ
do Siebie. NiektĂłrzy wogĂłle .
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Po zmianie proporcji, wczorajszym lunchu i obiedzie, wieczorem czulam sie przejedzona. Znowu kilogram wody splynal. Jeszcze 2 i dojde do wagi z przed pol roku Zawsze lubilam sobie popic wode, teraz pija ja jak smok wawelski. Czuje sie bardzo dobrze. Dzieki tej diecie wyrobie sobie silna wole. Moze dzieki temu uda mi sie rzucic palenie
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
Moze dzieki temu uda mi sie rzucic palenie Uda Ci siÄ .
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Gość
|
Basiu, czy coĹ siÄ staĹo po Twoim wyjeĹşdzie do Great Britain? A moĹźe juĹź wrĂłciĹaĹ?
M
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Wrocilam kilka tygodni temu Nic sie nie stalo.
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Znowu kilogram w dol Podoba mi sie ta dietka. Myslalam, ze bede sie meczyc, a tu nic. 0 glogu, 0 zmeczenia, zadnych skutkow ubocznych. Juz czekoladki, ktore leza w szafce za mna mnie nie kusza. Oj, nie bede was zanudzac. Napisze jeszcze jak skoncze. I miesiac po...
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Gość
|
BaĹka, co tu jest grane ? Dawniej pisaĹaĹ przecie, Ĺźe to Ĺźywienie jest jedynym remedium na TwojÄ
powaĹźnÄ
chorobÄ, a obecnie piszesz , jakbyĹ dopiero teraz odkryĹa pozytywne skutki. DaĹ mi powĂłd do napisania tego posta TwĂłj zwrot - "Podoba mi sie ta dietka. Myslalam, ze bede sie meczyc, a tu nic" PrzecieĹź wczeĹniej miaĹaĹ do czynienia z tym Ĺźywieniem !!
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Cytat: "po rozmowie z weganami tak sie w mozgu robi" lekarka.
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Ale Wy mnie denerwujecie Oczywiscie, ze na sm i inne chorobska DO jest jedynym lekarstwem. Nie jadlam tak wczesniej, nie lubie owocow, jogurtow, trawy, itp. Podoba mi sie pod tym wzgledem, ze nie jestem glodna, a chudne. Przyznam sie, ze przy robieniu dzisiejszego obiadu, dostalam slinotoku i te zapaszki...eh. Moze organizm sie tego domaga? Nie wiem. Zaczelo mnie niepokoic to jedzenie. Ciesze sie, ze na slodycze odeszla mi ochota. Pociagne to do konca tygodnia i dam sobie spokoj. Wolalabym sobie nie zaszkodzic. PS. Nie przypominam sobie, abym napisala, ze sm jest powazne. Moze i tak, napewno nie dla optymalnych. Oj, Tomek, Tomek, robisz sie coraz bardziej "czepialski"
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
I jeszcze jedno: to nie jest moja choroba, tylko cos, co sie mnie przyczepilo, co musze wypedzic.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Jak sie czuje mala-- pytam o coreczke , dalej karmisz ja optymalnie??
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Mala czuje sie bardzo dobrze, jest rozbrykana, swietnie sie rozwija. W domu je optymalnie, ale chodzi do zlobka- wiadomo jak tam karmia dzieci
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
Warto o choÄ jedno "ogniwo" dbaÄ w rodzinie (np. matka o siebie, mÄ
Ĺź o siebie) - reszcie (wstÄpnym i zstÄpnym) wtedy jest Ĺatwiej .
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
I jeszcze jedno: to nie jest moja choroba, tylko cos, co sie mnie przyczepilo, co musze wypedzic.
Nie chcÄ CiÄ martwiÄ ale SM-u nie moĹźna wypÄdziÄ, on po prostu jest i juĹź. To paskudztwo naprawdÄ jest nieuleczalne. Przyczai siÄ, a potem uderzy ze zdwojonÄ
siĹÄ
. UwaĹźaj Basiu.
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Halu mylisz sie! Ludzie z tego wychodza, naprawde. Przykro mi, ze tak myslisz No dobra, doszlam do 55kg, ale tylko na czczo. Z diety juz rezygnuje. Teraz zalezy mi na 2kg/mc.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
To prawda wychodzÄ
z tego ale po warunkiem, Ĺźe caĹy czas sÄ
na DO. Toan masz jakieĹ konkretne wiadomoĹci na ten temat?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Jak to robia juz nie jest istotne. Czytalam o Polce, ktora wyleczyla sie wizualizacjami (wyleczyla - wszystkie zmiany w mozgu cofnely sie), inna, tez Polka- reiki. Na pewno jest duzo wiecej przykladow...
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Gość
|
BaĹka, orientujesz sie moĹźe , jakim rodzajem reiki?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Szymon, nie pamietam. Wydaje mi sie, ze nie bylo tam wymienione jakie to reiki. Wiec pewnie Usui, ale nie chce Cie oklamac.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
[SM-u nie moĹźna wypÄdziÄ, on po prostu jest i juĹź. To paskudztwo naprawdÄ jest nieuleczalne. Przyczai siÄ, a potem uderzy ze zdwojonÄ
siĹÄ
.
MoĹźna mieÄ STALE zmniejszonÄ
iloĹÄ przeciwciaĹ, STAĹÄ remisjÄ. By nauczyÄ sie ĹźyÄ bez dolegliwoĹci. Uderza wtedy, gdy zapominamy o Sobie. Marishka - proszÄ/prosimy o wpisy. Warto sie powtarzaÄ (tak dla utrwalenia wiadomoĹci ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|