Zyon
|
To byl czas, jakby wczoraj to bylo.... Galaktyczne wyrównanie Drogi Mlecznej i Słońca załatwi sprawę raz na zawsze poczekajmy może na wyjaśnienie roli wody w życiu człowieka po 21.12.2012 niemniej jednak ciekawe jest to wszystko.... Nie wiem, co nas czeka, ale przypuszczam, że 21.12.2012 oficjalnie się nam ukażą... pierwszy oficjalny kontakt. Nie wiem tylko czy to będą CI, czy może Antychryst. Nie wiem też, czemu właśnie tego dnia może właśnie przez ten szczególny układ ciał niebieskich (Era Wodnika), może taka okazja pojawia się raz na kilka tysięcy lat... Wiem tylko, że po 21.12.2012 wszystko się zmieni. Świat stanie na głowie. Nic już nie będzie takie, jak wcześniej. Tak czy inaczej, jeśli nie przetrwamy próby (testu) - a większość ludzkości karmiona jest przecież manną - może być różnie... Liczę jednak na łaskę bożą. Powinien odbyć się krajowy zjazd Optymalnych przed 21 grudnia, myślę. Tak, wiem, że mogę brzmieć jak szaleniec, osoba niepoczytalna, nawiedzona, ale... jeszcze nigdy nie miałem takiej pewności, nie czułem takiego podekscytowania. Rok temu jeszcze bym się śmiał z tej przepowiedni, ale nie dziś, nie po tym wszystkim, co mnie spotkało, czego się dowiedziałem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Za pięć lat wrócą...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A merytorycznie to można dywagować ... https://www.youtube.com/watch?v=oURVtGKW420 Dr Paul LaViolette is the measured counterpart to Patrick Geryl, whose interview we have released simultaneously. A brilliant and maverick astrophysicist, Paul is best known for his research into a new theory of matter he calls Subquantum Kinetics - based on systems theory, which he studied for his PhD thesis - and for his carefully argued hypothesis, first formulated in 1983, that our galactic center periodically emits devastating waves he termed superwaves. Galactic superwaves are intense cosmic ray particle bombardments that originate from the center of our Galaxy, and that last for periods of up to a few thousand years. Paul explains that astronomical and geological evidence indicates that the last major superwave impacted our solar system around 12,000 to 16,000 years ago, and produced abrupt changes of the Earth's climate. (...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie był nie z tej planety...
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Te paskudztwa roznoszą miód, przecież. Ale przynajmniej fruktoza dobra na serce.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pisowcy udowodnili, że jest realna choć lud pisowski w nią nie wierzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale Naczelnik, to i z pustego naleje. Tamci nic nie polali, a Naczelnik od kopa po pięć set.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na urlopy po tysiaku bedą dawać
|