Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: ciąża (Przeczytany 5276 razy)
|
klaudia
Go
|
|
ciąża
« : 2007-03-07, 09:56:25 » |
|
czy ktos moze mi pomoc w ustaleniu prawidlowej diety w ciazy? podaje moj email szmaragd3@interia.pl jestem optymalna od paru lat,obecnie jestem w ciazy i czuje sie zle-mam bardzo czesto migreny,mdlosci,jestem ciagle glodna,ale boje sie wiecej jesc zeby nie przekraczac codziennej normy
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
Odp: ciąża
« Odpowiedz #1 : 2007-03-07, 10:10:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
|
« Odpowiedz #2 : 2007-03-07, 11:35:31 » |
|
jestem optymalna od paru lat,obecnie jestem w ciazy i czuje sie zle-mam bardzo czesto migreny,mdlosci,jestem ciagle glodna,ale boje sie wiecej jesc zeby nie przekraczac codziennej normy Przy takich objawach to "optymalna" raczej jesteś tylko z nazwy, albo Ci się tak wydaje, na co wskazuje przestrzeganie "codziennej normy" i głodzenie się . Może to pomoże Ci rzeczywiście "zoptymalnieć" - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=80
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
|
« Odpowiedz #3 : 2007-03-10, 14:34:59 » |
|
Wiele kobiet w ciąży ma "smaki". Smaki, bywa, uoptymalniają dietę. Nie masz ochoty na kiszonego ogórka, mandarynkę, marchewkę? Nie powinny zaszkodzić - gdy będziesz miała na coś takiego ochotę. To z produktami mlecznymi ... się zagalopowałaś (wg mojej terminologii). Rosół/jarzynowa z żółtkiem? Co Ci organizm podpowiada? Na co masz ochotę?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|