Enka19
Go
|
Dziekuje za odpowiedz ;D EDYTKO nie bojaj nie zagroze Twojej pozycji na tym forum ;-P HAHAHA [glow=red,2,300][/glow] Tak czytam dzisiaj i czytam to forum , i już mam mętlik w głowie. Po wycieciu migdałkow i 10 dniowym pobycie w szpitalu nauczyłam sie jeśc jogurty których wcześniej nie znosilam a teraz czytam że jogurtów sie raczej nie powinno jesc a ja codziennie wcinam przepyszna Fantazje i jogurty jogobelli z kawalkami owocow ;D i to jest wina pobytu w szpitalu.. Skoro jogurty nie wplywaja dobrze na sluzówke czy jakos tak wyczytalam to czemu po tonsilectomii w szpitalu daja tylko mleko i jogurty , ..ze wzgledu na to że to sie łatwo przelyka ale skoro zle wplywaja to sam kisiel moglam jesc przez 10 dni ..;-p
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Witaj Enka Przeszczepic mozna wiele Ale bez migdalow masz gladkie gardzielko!
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Dziekuje za odpowiedz ;D Tak czytam dzisiaj i czytam to forum , i już mam mętlik w głowie.
Na początku podałem Ci sposób jak wyszukać informację, najlepiej w artykułach, w drugiej kolejności na forum. Skoro jogurty nie wplywaja dobrze na sluzówke czy jakos tak wyczytalam to czemu po tonsilectomii w szpitalu daja tylko mleko i jogurty , ..ze wzgledu na to że to sie łatwo przelyka ale skoro zle wplywaja to sam kisiel moglam jesc przez 10 dni ..;-p
Jeśli już to śmietana zamiast schemizowanych jogurtów i bezwartościowego kisielu. „Czemu w szpitalu” – a no dlatego by co bardziej inteligentni mogli sobie poszukać odpowiedzi na pytanie jak odzyskać i zachować zdrowie. Szpital to miejsce dla obecnych i przyszłych pacjentów, a nie dla zdrowych ludzi. Pamiętaj, że zdrowie zależy od sposobu odżywiania, a nie od finezyjnych procedur medycznych.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Nie jest takie gładkie. | bedzie gladkie,i to szybko,tylko zrezygnowac nalezaloby ze wszystkich produktow mlecznych.Gardlo mozna plukac oliwa,jezeli ja lubisz.Podaje do zapoznania sie skondensowane wiadomosci tutaj: http://www.dietaoptymalna.com/
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Własnie , mam jeszcze jedno pytanie Czy mozliwe jest ze boczne migdałki odrasna ?? bo 3 to wiem ze tak.. Jak patrzę na swoje gardło po wycieciu migdałkow to mam wrazenie ze mi juz troche odrosly , albo jakby mi dr zostawila kawalek migdala .... przepraszam za tyle pytan ale chce wypytac i juz nie myslec o tym. Aha po wycieciu migdałkow nadal mi zostaly krostki na tylnej scianie gardla chyba sie pecherzykami nazywaja ..przez co one sa spowodowane?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... Jak patrzę na swoje gardło po wycieciu migdałkow to mam wrazenie ze mi juz troche odrosly , albo jakby mi dr zostawila kawalek migdala ....
Najlepiej zrob zdjecie gardla i zalinkuj na forum PS Uzyj funkcji "macro" w aparacie, tylko nie "badziewnym telefonem" ale tak 10 mln. pikseli
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
W szpitalu mi sie bardzo nudziło mam zdjecia agrdla po zabiegu ale watpie czy chcialbys to zobaczyc Misiu grizlly
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
... Jak patrzę na swoje gardło po wycieciu migdałkow to mam wrazenie ze mi juz troche odrosly , albo jakby mi dr zostawila kawalek migdala ....
Najlepiej zrob zdjecie gardla i zalinkuj na forum PS Uzyj funkcji "macro" w aparacie, tylko nie "badziewnym telefonem" ale tak 10 mln. pikseli juz i ty zaczynasz gadac od rzeczy???? :lol
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
hmm.. pokazać czy nie ;P Jesli pokaże to każdy bedzie sie baaaaaaaaaaaaaaaardzo bał tonsilectomii ;-P zrobiła bym reklame: " Tonsilectomi NIE " ;P
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
W szpitalu mi sie bardzo nudziło mam zdjecia agrdla po zabiegu ale watpie czy chcialbys to zobaczyc Misiu grizlly Co do tej szpitalnej "nudy" to faktycznie to jest problem, ja znalazlem na to "lekarstwo" - dziala super! Co do ogladania zdjec? Hmm jesli sa to zdjecia ladnej dziewczyny, to jak najbardziej PS. To Twoja "fotka" w "avatarku"?
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Heh ja byłam w sali z 5 paniami kolo 50 które plotkowaly caly czas ;D wiec słuchalam 20|24h muzyki lub wychodzilam na dlugie spacery jak juz mialam sile;p A Ty też mailes wycinane? Moje zdjęcie
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
To że jest ładna dziewczyna ..choc nei jest ;-P to nei swiadczy o tym ze jej gardło jest ladne...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...A Ty też mailes wycinane?...
Cieplo, cieplo
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...To że jest ładna dziewczyna ..choc nei jest ;-P ...
Jest, jest. Ja to wiem i czuje, swoim "niedzwiedzim wechem"
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ok ja czekam na konkretna odpowiedzki na temat mojego dziwnego gardła a teraz idę na spacer bo wyczytałam że w diecie kwasniewskiego .. ;-P , że spacery w deszczowe dni to samo zdrowie ;-P Narazie Misiu grizzly ;] Iz zjedz sobie miodku na kolacyjke ;]
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
W szpitalu mi sie bardzo nudziło mam zdjecia agrdla po zabiegu ale watpie czy chcialbys to zobaczyc Misiu grizlly Co do tej szpitalnej "nudy" to faktycznie to jest problem, ja znalazlem na to "lekarstwo" - dziala super! Co do ogladania zdjec? Hmm jesli sa to zdjecia ladnej dziewczyny, to jak najbardziej PS. To Twoja "fotka" w "avatarku"? misiek,a tutaj cos dla ciebie lasuchu http://de.youtube.com/watch?v=L5BntQkoLJc&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Napisałam w czasie przyszłym żartobliwie o wycieciu gardla...
Kiedyś też miałam takie poczucie humoru, dlatego tez odpisałam Ci zartobliwie
|
|
|
|
|
|
|
|
|