Edyta
Go
|
Adaś.Niezły kalambur Ci wyszedł.Nie ma tu oklasków,bo bym wkleiła
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Te zdjecia najbardziej wyprowadzają niektórych z równowagi -już nie wiedzą co wypisują .Boje sie coby się działo jakbym wkleiła zdjęcia krocza(nie uściślam czyjego). Afganistan to przedszkole w porównaniu z tym co by tutaj się działo na Forum
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
... ser zapiekany z pomidorami i ziołami, ser panierowany smażony na patelni. Może nas czytają osoby, ktore miały nieudane wejście w DO - te potrawy też mogą być dla nich, jak je lubą.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... ser zapiekany z pomidorami i ziołami, ser panierowany smażony na patelni. Może nas czytają osoby, ktore miały nieudane wejście w DO...- te potrawy też mogą być dla nich, jak je lubą.
Masz na mysli tych,którzy zamiast słoninki i smalcu pili oliwe ? Bo chyba sery to normalka na DO
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Wszystkiego najlepszego chłopcy! [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
lj19
Go
|
Dzięki Enka19......od razu ubyło mi ze 30 lat
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Dzięki Enka19......od razu ubyło mi ze 30 lat To w takim razie ile masz na tym zdjęciu? 60lat ? -nie widać
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lj19
Go
|
może niekoniecznie zarodkiem...ale nastolatkiem
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Enka! Ja tez sie czuje mlodziej, chociaz twoj dziadek to moj kolega. Popros go aby z tego upolowanego dzika wykroil Ci podgardle, karkowke, nerki, serce i watrobe. W akademiku to sobie upichcisz. Spluwe to on niech trzyma w pogotowiu, bo mis zweszyl juz twoja krtan i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ja też się czuje młodziej, nie czuje że mam 19 ;-P Mój dziadek to jest przeagent, biega poluje (biedne zwierzątka) i wogóle.. wygląda na 50latka Mój dziadzia to człowiek lasu hahah ;D Jeszcze nigdy nie zjadłam wątróbki i wątpie że kiedyś zjem - ten zapach ooo fffuuuuuu!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jeszcze nigdy nie zjadłam wątróbki i wątpie że kiedyś zjem ...
Zjesz Zupki i inne badziewia jakimi się odzywiasz spowodują ,ze zjesz ta watróbkę jeszcze ze smakiem i to wielkim
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
1.Mój dziadek to jest przeagent, biega poluje (biedne zwierzątka) i wogóle.. wygląda na 50latka 2.Mój dziadzia to człowiek lasu hahah ;D 1. To mamy coś z Niego... albo On z Nas . 2. W mieście będzie problem, parki niewielkie .
|
|
|
|
|
|
|
men
Go
|
Dzięki Enka Jesteś pierwsza od której "usłyszałem" życzenia.
|
|
|
|
|
|
|
men
Go
|
I jaki ładny kwiatuszek...
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Lekarko doszła Ci gwiazdka, jesteś już Hero, awansowałaś.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Mój dziadek to jest przeagent, biega poluje (biedne zwierzątka) i wogóle.. wygląda na 50latka Mój dziadzia to człowiek lasu hahah ;D Pewnie dziadek smazy jadra z tych upolowanych zwierzatek na zagryche. Widzialem jak to robili weterynarze po wykastrowaniu koni albo wieprzow. Patrzylem wowczas z obrzydzeniem. A teraz wiem dlaczego to robili. Tam jest najwieksza koncentracja Omega 3 (DHA), potrzebnego do budowy komorek mozgowych i nerwowych.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
.............. jassssne...... Nie smaży na szczęście jąder. Na 100% NIE SMAŻY jąder .. bez przesady... A poluje z weterynarzem on też nie smaży na bank! To nie Fear Factor...
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ale jeśli Pan chce to dam Panu telefon do dziadka i jak nastepnym razem upoluje dzika to dam Panu znać,Pan do niego zadzwoni i za darmoche dostanie jądra dzika?!??!?
|
|
|
|
|
|
|
|