kangur
Go
|
Ale jeśli Pan chce to dam Panu telefon do dziadka i jak nastepnym razem upoluje dzika to dam Panu znać,Pan do niego zadzwoni i za darmoche dostanie jądra dzika?!??!? Nie probowalem jeszcze tego smakolyku. Szkoda, ze jestem za gorami, za lasami i za oceanem. Trace taaaaaaka "szanse". Darmoche.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Prosze pozdrowić kangury a w szczególnosci misia koale
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
za darmoche dostanie jądra dzika?!??!? Jader dzika nie jadlem.....natomiast barana.....uhm....sa nie do wyjecia. Larytas w Szkocji. Oni wiedza co dobre
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
A ja nie na temat, do Kangura mam pytanko : czy przypadkiem nie prowadzisz fotobloga??? Znam blog pewnego pana mieszkajacego w Australii, i wiek ten sam, tyle ze nick inny, a zdjecia robi takie piekne , ze nic tylko podziwiac i sie zachwycac.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... a zdjecia robi takie piekne , ze nic tylko podziwiac i sie zachwycac.
i tak mi "leci po nogach" z wrażenia,że rozmoczyłam podeszwy moich włoskich " czułenek" i nie mam w czym iść do pracy .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
i tak mi "leci po nogach A mowilas, ze na basen idziesz dopiero jutro!!!!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
A ja nie na temat, do Kangura mam pytanko : czy przypadkiem nie prowadzisz fotobloga??? Znam blog pewnego pana mieszkajacego w Australii, i wiek ten sam, tyle ze nick inny, a zdjecia robi takie piekne , ze nic tylko podziwiac i sie zachwycac.
To nie moje dzielo tego blogu co pytasz. Ale mozesz popatrzec na dzielo mojego syna tu: http://www.lobaczewski.com/
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
To nie moje dzielo tego blogu co pytasz. Ale mozesz popatrzec na dzielo mojego syna tu:
http://www.lobaczewski.com/
Piękne! Waspaniałe! Aż mi się coś robi
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Masz zdolnego syna gratuluje!!! To po mamie, tacie czy "dziadkach" ?
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
To nie moje dzielo tego blogu co pytasz. Ale mozesz popatrzec na dzielo mojego syna tu: http://www.lobaczewski.com/ Kangur zdjęcie startowe -tyle podniesionych rąk, i ten jeden facet- ZATKAŁO MNIE. superrr.
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Kangur... najwieksze wrazenie zrobilo na mnie "Czarnobyl 20lat pozniej" te zdjecia trzeba obejrzec w ciszy i spokoju... Piekne...
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
To takie pierwsze wrażenie, potem widziałam jeszcze z tvn, portrety, ale tego Czarnobyla nie znalazłam.Przejrzę później wszystkie.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Masz zdolnego syna gratuluje!!! To po mamie, tacie czy "dziadkach" ? To pewnie po przodku Михаиле Лобачевским, tym od geometrii Łobaczewskiego, który widział świat wielowymiarowo.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
HEEEJ Wam ;-D
Dzisiaj mija 5 dzien mojego eksperymentu ....i juz nie mam koncepcji na dzien jutzrejszy....chyba wymiekne... A jestem jaka byłam;] nic sie nei zmienilo.....
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Siemie lniane moze byc mielone odtluszczone czy jest gorsze od tego w całosci bo przegrzebalam dzisiaj apteczke domowa i znalazlam o dziwo len mielony ..?!??!?!?!??!?!??! i tran wiec zaczne brac!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ali.Ty chyba pisałeś coś kiedyś o siemieniu lnianym...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...chyba wymiekne... A jestem jaka byłam;] nic sie nei zmienilo.....
A ja myslalem, ze juz jestes "miekka jak brzoskwinia" A tak z ciekawosci i sympatii: co mialoby sie zmienic najpierw?
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
S. lniane mielone jest odtłuszczone, lepsze zatem to całe. A kropki/krostki na podniebieniu Ci zniknęły? O frytkach pisałam (że jadalne) ?
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
HEEEJ Wam ;-D
Dzisiaj mija 5 dzien mojego eksperymentu ....i juz nie mam koncepcji na dzien jutzrejszy....chyba wymiekne... A jestem jaka byłam;] nic sie nei zmienilo.....
Dlaczego jestes taka mieka? Niektorzy tu eksperymentuja latami. Jak nie chcesz eksperymentowac, to udaj sie do Miska. On nie bedzie z Toba eksperymentowac. Zaraz zabierze sie do dziela nawet z rotacja. Za darmo.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Dlaczego jestes taka mieka? Niektorzy tu eksperymentuja latami. Jak nie chcesz eksperymentowac, to udaj sie do Miska. On nie bedzie z Toba eksperymentowac Nie daj się podpuścić Enka, Men wydaje się przystojniejszy... .
|
|
|
|
|
|
|
|