Enka19
Go
|
Wiecie co..... od soboty zjadalam tak: frytki Jajecznice, papryka, pomidor, czosnek, cebula, sos grzybowy, rosół, bigos, kabanos, masło, marchewka, kalafior, ogorek kiszony, kotlet z dzika..... ;-P.jak sobie jeszcze cos przypomne napisze
A wiecie ilu rzezcy dobrych nie zjadlam..........
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Do Grizliego: TO TY JESTES TYM ZWIERZEM CO BIEGA PO MALOPOLSCE I SZUKA CIE POLICJA ;-P ??? i odp: Chcialabym TYLKO i wylacznie poprawic stan gardla bo o to mi tylko chodzi jak narazie ;-D A jeszcze chcialabym byc opalona ;-D jak bede jadla codziennie marchewke to bede miala pomaranczowe dłonie co nie ;p?? tak miala moja kolezanka....
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Do Lekarki : nic sie nie poprawilo, NIC A NIC! Wlasnie tez mnie ciekawi Men.. moglby wstawic realne foto.... ;-P
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Sorki że pisze po kilka wiadomosci oddzielnie ale tez chce tak jak Lekarka dorobic sie 5 gwiazdek i tytulu Hero ;-P jezeli to zalzey od ilosci wiadomosci ?!??!?! ;-P
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Sorki że pisze po kilka wiadomosci oddzielnie ale tez chce tak jak Lekarka dorobic sie 5 gwiazdek i tytulu Hero...
Eeee.. zamiast 5 gwiazdek, lepiej "dorobic" sobie 5 mln, powiedzmy; euro.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Do kangura: Nie chce wymieknac wlasnie mysle jak nei wymieknac ale naprawde " poca mi sie cebulki" ;-P Nie wiem co brac ze soba na zajecia do jedzenia zawsze kupowalam cos w sklepiku a teraz ani kanapki nie moge sobie zrobic ani zabrac banana jablka batonika ... jajka tak jak wy napewno nie zabiore .. TO CO MAM ZABRAC!!?
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Do Lekarki : nic sie nie poprawilo, NIC A NIC! Wlasnie tez mnie ciekawi Men.. moglby wstawic realne foto.... ;-P A jak dlugo pracowalas na to gardziolko? 5 dni, czy ponad 5 latek?
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
5 lat sie mecze a 5 dni eksperymentuje...
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Do Lekarki : nic sie nie poprawilo, NIC A NIC! Wlasnie tez mnie ciekawi Men.. moglby wstawic realne foto.... ;-P A bo się poprawia po 3 dobach na DO w wersji bez produktów mlecznych (i zbożowych)... Żadnego gardła nie umiem wyleczyć serami/masłem/śmietaną, nawet w proporcjach optymalnych ... Czuję, że jest przystojny . Eeee.. zamiast 5 gwiazdek, lepiej "dorobic" sobie 5 mln, powiedzmy; euro. Dobre
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ale nie jadlam mlecznych i zbozowych... i nic sie nie poprawilo..ale tak myslalam ze mna tak jest zawsze normalka
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Napewno jestes przystojnym chlopakiem wiec wrzuc na luz i pokaz FOTO ;-P zrob to dla mnie...... ;-P
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Do kangura: .. TO CO MAM ZABRAC!!?
Dwie grube "sznytki" usmazonego podgadla albo karkowki z dzika. W drodze z PL do AU mialem taki kawal usmazonej karkowki wieprzowej. W samolocie nie jadlem nic. Posilki robilem podcza przesiadek. W Amsterdamie i w Singapurze. Stewardesy sie dziwily, ze ja nic nie jem.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
KAngur... co tu duzo gadac.... nie ma innej opcji - musze przyleciec do Ciebie do Australii, nauczysz mnie jak zdrowo sie odzywiac, ;-P ...?!?!?! TO jak wakacje 2009 - cel Australia :d
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
KAngur... co tu duzo gadac.... nie ma innej opcji - musze przyleciec do Ciebie do Australii, nauczysz mnie jak zdrowo sie odzywiac, ;-P ...?!?!?! TO jak wakacje 2009 - cel Australia :d No i sie opalisz na Murzynke. Czekam.
|
|
|
|
|
|
|
men
Go
|
Enka;).. pożyjemy zobaczymy. Tymczasem widzę, że podrywasz Kangura.. JESTEM ZAZDROSNY
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
KAngur... co tu duzo gadac.... nie ma innej opcji - musze przyleciec do Ciebie do Australii, nauczysz mnie jak zdrowo sie odzywiac, ;-P ...?!?!?! TO jak wakacje 2009 - cel Australia :d Jak bedziesz leciec, to w Amsterdamie te jadra z dzika przekazesz dla Adampio. Niech sprobuje, bo jeszcze nie probowal. Ja bede mial swieze.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Enka;).. pożyjemy zobaczymy. Tymczasem widzę, że podrywasz Kangura.. JESTEM ZAZDROSNY Jak bedziesz leciec, to w Amsterdamie te jadra z dzika przekazesz dla Adampio. Niech sprobuje, bo jeszcze nie probowal. Ja bede mial swieze Ok.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Ja bym się nim zainteresowała Enka, już z powodu samego ... awatara. Lubię gościa . Tłuszczu było za mało.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jak bedziesz leciec, to w Amsterdamie te jadra z dzika przekazesz dla Adampio. Niech sprobuje, bo jeszcze nie probowal. Ja bede mial swieze. Kangur a dlaczego w Amsterdamie? Jest tam przesiadka? Zmiana samolotu? Czy cos Ci sie "pokickalo"?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak bedziesz leciec, to w Amsterdamie te jadra z dzika przekazesz dla Adampio. Niech sprobuje, bo jeszcze nie probowal. Ja bede mial swieze. Kangur a dlaczego w Amsterdamie? Jest tam przesiadka? Zmiana samolotu? Czy cos Ci sie "pokickalo"? Kangur po prostu lubi robić dobrze,a że on nie wie o tym ,że to dobrze,to wcale nie jest takie "dobrze"...to już inna para butów
|
|
|
|
|
|
|
|