kangur
Go
|
Kangur a dlaczego w Amsterdamie? Jest tam przesiadka? Zmiana samolotu? Czy cos Ci sie "pokickalo"?
Pewnie plywales jak ja pisalem, ze podczas przesiadki w Amsterdamie jadlem karkowke.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Czy uchylone usta świadczą o przerośniętym trzecim migdale? Bo na pewno nie jest to uśmiech...
|
|
|
|
|
|
|
men
Go
|
Ah co za zaszczyt;) Dziękuje Lekarko że mnie tak lubisz Księżniczko czemu masz taką smutną minke? Martwię sie o Ciebie... ?
|
|
|
|
|
|
|
men
Go
|
Uchylone usta mogą wiele znaczyć .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Uchylone usta mogą wiele znaczyć .
np.???????? Ktoś nie może oddychac przez nos?
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Enka chcę Ci poprawić humor. Właśnie wróciłam z pewnego fajnego dla mnie miejsca ale to w innym atku się udzielę. Pociesz się,że jak byłam zmuszona być poza domem to po 2 latch diety mogłam zjeść zółty ser posmarowany masłem osełkowym i super się czułam a ponieważ trochę mi brakowało tłuszczu mimo,że wzięłam smalec gęsi do słoiczka i zaliczałam zupy z tłuszczem albo ziemniaki z tłuszczem i nawet ciekawe w smaku w piątek kotlety z jajek w bułce tartej bo już znów się muszę przestawiać w drugą stronę,że nie codziennie ale jak mam ochotę to coś z bułką mogę zjeść czy coś z chleba. No cóż człoweiku nie mądry uczysz się całe życie najpierw że chleba nie możesz jeść a potem, że już trochę możesz. Lekarko dziękuję za odpowiedź na sms. Napiszę @ ale tak może jutro-mąż idzie na noc będę miała dom dla siebie na przemyslenia.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Kangur a dlaczego w Amsterdamie? Jest tam przesiadka? Zmiana samolotu? Czy cos Ci sie "pokickalo"?
Pewnie plywales jak ja pisalem, ze podczas przesiadki w Amsterdamie jadlem karkowke. A jak te baranie jaja mam odebra z Amsterdamu? Lepiej wyslij mi paczke!!!
|
|
|
|
|
|
|
men
Go
|
np.???????? Ktoś nie może oddychac przez nos? Np. Zachwyt na widok ładnej dziewczyny.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Enka, wracaj (nie można jeść codziennie chleba ), Men wrócił .
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
JESTEM JESTEM
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Po co się martwisz Men od zmartwień to same choroby.. czytaj dokladnie forum ;-P No ale fajnie ze sie martwisz O MNIE pochwalam ;-P
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Sylwiozlodzi, I DOBRZE raz na jaks czas nawet POLECAM ci to w razie pytan prosze pisac , ;p udzielam fachowych porad ;-D
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Lekarko , jadlam duzo roznorodnosci przez te dni co mnie nie bylo ... ale chleba akurat o ile sobie przypominam nie zjadłam ani jednej kromki
|
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
... ale chleba akurat o ile sobie przypominam nie zjadłam ani jednej kromki
...co z bulkami, ciastkami, makaronami ---czy nie byli ich w tych roznirodnosciach?
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
...co z bulkami, ciastkami, makaronami ---czy nie byli ich w tych roznirodnosciach? Jestes jasnowidzem
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
;( DO CZEGO ZDOLNE JEST RODZENSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEN! To nikt inny jak moja kochana siostra blizniaczka ktora sie bawila w zbijanie sie ze mnie na necie ;/ Wykryłam ja dzis rano Men nie istnieje :*( :*( Jestem tu sama samotna ;-((((((((
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
1.Men nie istnieje Jestem tu sama samotna ;-((((((((
1.Szkoda Nie jesteś .Są jeszcze inni chłopcy w Twoim wieku na forum . Tylko zainteresowani by byli czy ... umiesz piec ... placki ziemniaczane . Siostra - padła by z ... zazdrości . Przystojni . Na marginesie - stosowałaś mleczne bo jadłaś masło. Ja tu jestem od diet eliminacyjnych wkomponowanych w DO. Jadaj co Ci smakuje z posiłków jadalnych na DO.
|
|
|
|
|
|
|
|