Enka19
Go
|
Umiem piec placki ziemniaczane ale chłopcy na tym forum zapewne jeszcze lepiej
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
On nie umie . W życiu trzeba się po...uzupełniać... . Byle z radością dla obu stron .
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Nom prawda, ja bede robic placki on bedzie zmywal naczynia
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
u mnie w domu ja robie i jedzenie i zmywam naczynia ;] kiedys sie zbuntuje ;] lekarko, wyslalem ci mejla
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Są jeszcze inni chłopcy w Twoim wieku na forum . ... I rowniez tacy co maja "renty i emerytury" i pewnie jakies aktywa a wieko trumny juz im sie zatrzaskuje To dobra opcja dla roztropnej dziewczyny!!!
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Grizzly,
Piszesz o sobie!?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Grizzly,
Piszesz o sobie!?
Ja musze jeszcze sporo "poczekac" aby osiagnac taki status, o ile "SYSTEM PRZETRWA" Ale na calym swiecie, "az sie roi" od "smaczniutkich ciasteczek"dla rezolutnych dzieweczek, a ja to wiem jak malo kto!!!
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
No to się ciesz że masz jeszcze daleko do tego statusu, bo to znaczy że jeszcze jesteś " ciacho" ;-P
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
A tak wogóle ciekawa jestem jak wygladacie - optymalni .. Czy macie brzuszki faldki .. itd czy wygladacie zdrowo i kwitnaco Zrobcie jakas galerie tu czy cos ... Proszeeeee ;D lub..wyslijcie mi zdjecia;p
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
A tak wogóle ciekawa jestem jak wygladacie - optymalni .. Czy macie brzuszki faldki .. itd czy wygladacie zdrowo i kwitnaco Zrobcie jakas galerie tu czy cos ... Proszeeeee ;D lub..wyslijcie mi zdjecia;p ja mam prawie* krate na brzuchu ;] w talii mam 73cm ;p * usilnie nad nia pracuje, od wczoraj
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
... ALE MASZ ŻONĘ
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... ALE MASZ ŻONĘ Ale moze wyznaje "ISLAM" i ma "aktywa"??? Co by nie powiedziec o "ISLAMIE" to "te" aspekty sa przepiekne!!!
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
A czy żona w islamie może mieć pięciu mężów?
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
encia to forum to nie www.randka24.pl ;] masz chociarz te ustawowe 15 lat (bo po zdjeciu nie moge tego stwierdzic, aczkolwiek 19 przy nicku to moze sugerowac) :p ps. ciekawe kto pierwszy wysle jej fotke ;]
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Oj wieeeem .... Mike wiem wiem wiem juz nie bede zasmiecac takim pisaniem tylko dzis tak ostatani raz
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
A tak wogole to wciagnelam sie tu na tym forum w ten temat przez "Mena" i przez Lekarke ktora zachecala do Mena ...i zamiast myslec i pisac o diecie to pisze o amorach ;p ALE JUZ BASTA Z TYM
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...masz chociarz te ustawowe 15 lat...
Enka nalezy do brygady "ORMO", ktora lapie pedofilow w necie.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...to pisze o amorach...
Pisz Enka pisz A moze to bedzie lepsze od tego co pisal Vladimir Vladimirovič Nabokov w L.....e!!!
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
...masz chociarz te ustawowe 15 lat...
Enka nalezy do brygady "ORMO", ktora lapie pedofilow w necie. zawsze wolalem kobiety starsze od siebie (oczywiscie bez przesady, 3 ,4 lata), dlatego tez moja zona jest ode mnie 2 lata... mlodsza enka, ja jestem po prostu forumowym spamo-straznikiem, mnie sie nie trzeba bac ;p
|
|
|
|
|
|
|
|