lekarka
Go
|
...to pisze o amorach...
No wiesz, ile można pisać o jajkach...
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
No to bede pisac o amorach ;-p Piszcie jak bedziecie mieli mnie dosc ;]
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
A tak apropo ciekawe gdzie jest teraz moj maż???? Mam nadzieje ze chodzi sobie grzecznie po tym swiecie i czeka az go znajde;p
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
No to bede pisac o amorach ;-p Piszcie jak bedziecie mieli mnie dosc ;] skoro to temat o migdalkach to przypomnial mi sie dowcip: tata plemnik tlumaczy swojemu synowi: - synu twoim przeznaczeniem jest dotrzec do jajeczka, wtedy ladnie sie przywitasz ... no i pewnego dnia mlody plemniczek wreszcie dotarl do jajeczka, no i sie przedstawia: - czesc, jestem plemniczek! - czesc, jestem migdalek
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
A tak apropo ciekawe gdzie jest teraz moj maż???? Mam nadzieje ze chodzi sobie grzecznie po tym swiecie i czeka az go znajde;p
z pewnoscia ja znalazlem zone az 200km od miejsca w ktorym mieszkam a ile miast i ludzi z tych miast nas polaczylo to dluga historia.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
200 km to i tak nie tak daleko Moj maz moze teraz jest gdzies na Madagakaskarze kto wie?!?...
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ok , opadly poranne mgły.. wiec lece W sina dal Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
aaa i jeszcze jedno Mike:masz chociarz te ustawowe 15 lat (bo po zdjeciu nie moge tego stwierdzic, aczkolwiek 19 przy nicku to moze sugerowac) :p Eh. Tak mam chociaz 19 lat. Wszyscy mi to mowia... że nie wygladam na tyle. Ma to plusy i minusy.....
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
men
Go
|
Oj siostra siostra buahaha Co Ty tu wypisujesz !
|
|
|
|
|
|
|
Danuta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
No i dobrze śmiech to zdrowie wg Was Optymalnych chyba też...
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Enka lekarka jak JĄ czytam wkłada Ci do głowy trochę o dobrych mlecznych. Ja przez przypadek jak wyjechałam do Zakroczymia kupiłam sobie żółty ser jakis niedrogi bo tylko taki był i kostkę masła osełkowego. Pokroiłam w plasterki zółty ser i masło i zrobilam przekladaniec. Smakowało mi jak nigdy w zyciu.!!!. Jak dokończyłampózniej sam kawełk żóltego sera bez masła odbijał mi się smak gumy. Nie wiem może taki konserwant jak guma guar to właśnie to ma taki smak. Lepiej więc z tłuszczem. Niestety z innych powodów oderwałam się od mlecznych na siłę bo tak wyszło. Ale do nich wróciłam znów i przegięłam w drugą stronę. Za dużo B. Nieostrość widzenia, plamki przed oczami. Teraz już wiem co znaczy,że mozna dieta z minusów zrobić sobie plusy a nie wyleczyć oczy na zero. Ale to u mnie tez kwestia psychiki i spraw ,które mam do rozwiązania. Ty pewnie będziesz czula inaczej. Czasami jednak przydaje się pwoiedzieć komuś . DASZ SOBIE RADĘ. WIERZĘ W CIEBIE. Bo przychodzi taki moment,że Ty zaczynasz w siebie wierzyć bo co masz do stracenia? I nie myślisz już,że to bzdury ktos wypisuje aby spejalnie podnieść Cię na duchu. Pozdrowienia Majka. Ale te za dużo B też już mam za sobą. Dzis stwierdziłam,że nawet jak nie będę cwiczyć tai chi to muszę chodzić bo to fajnie, bo mogę patrzećw niebio a nie stac bez sensu w głyupich autobusach i tramwajach.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ja uwielbiam masło jesc moge samo masło z ch***** jesc sobie , ch*** i grube plasterki masła i mniam mniam heh rozpuszczonego na ch***** odpada Moj watek zamarl ...
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Mój gardłowy przyjaciel guma do zucia Podkreśla się swoiste oddziaływanie procesu jej żucia, zmniejszającego napięcie nerwowe- u mnie zawsze dziala, zwiększającego wydzielanie śliny i soków trawiennych, wzmacniającego mięśnie szczęk oraz poprawiającego higienę jamy ustnej, stan uzębienia oraz dziąseł, Relaksujące działanie gumy do żucia na mięśnie twarzy docenili kwatermistrze żołnierzy amerykańskich i właśnie z tego powodu jest ona stałą częścią codziennych racji żołnierskich we współczesnej armii USA. ***** gwiazdek dla GUMY DO ZUCIA
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Czy jak napisze,że od gum do żucia wole "żuć" ,coś innego ,to wyjdę na złośliwca,czy aż tak bardzo nie jesteś przewrażliwona ?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja uwielbiam masło jesc moge samo masło z ch***** jesc sobie , ch*** i grube plasterki masła i mniam mniam heh rozpuszczonego na ch***** odpada Moj watek zamarl ...
|
|
|
|
|
|
|
Łajt
Go
|
witam mam pytanie. trafiłem tu z googli ale wydaje mi się że otrzymam odpowiedź. a oto pytanie: czy można wyciąć migdałki mimo zapalenia gardła? bo leczę się od 1,5 miesiąca i bez przerwy mimo kilku zmienianych leków nie jest dobrze. już nie mam siły po prostu. a wszystko przez te migdałki...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mój gardłowy przyjaciel guma do zucia Podkreśla się swoiste oddziaływanie procesu jej żucia, zmniejszającego napięcie nerwowe- u mnie zawsze dziala, zwiększającego wydzielanie śliny i soków trawiennych, wzmacniającego mięśnie szczęk oraz poprawiającego higienę jamy ustnej, stan uzębienia oraz dziąseł, Relaksujące działanie gumy do żucia na mięśnie twarzy docenili kwatermistrze żołnierzy amerykańskich i właśnie z tego powodu jest ona stałą częścią codziennych racji żołnierskich we współczesnej armii USA. ***** gwiazdek dla GUMY DO ZUCIA Proponuje przyklad Edytki !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|