kubihondka
Go
|
Dziekuje juz dzieki obecnemu tu forumowiczowi dostalem namiar na Pania Lekarke i wyslalem PW oczekujac:) a zapytam moze ktos z Panstwa sie orientuje czy slodzenie miodem tez zle wplywa na sluzowke ? duzo dobrego slyszalem o miodzie i przyjmowanie miodu codziennie z rana rozcienczonego z woda ma dzialania jak " szczepionka " jest to miod albo lipowy albo spadziowo iglasty nie wiem dokladnie ktory pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Dziekuje juz dzieki obecnemu tu forumowiczowi dostalem namiar na Pania Lekarke i wyslalem PW oczekujac
antymleczne brygady partyzanckie nie uginaja sie pod ciezarem represji i wytrwale walcza z podziemia - pomimo zmasowanych, doskonale zorganizowanych atakow wroga. walka trwa.
|
|
|
|
|
|
|
kubihondka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Chwilami ja Ciebie, adminie, nie rozumiem Niedawno wyciąłeś moje 2 posty z informacjami nt. prądów selektywnych Szczerze nówiąc - nie wiem dlaczego a teraz sam podajesz linki do strony o treści wręcz przeciwnej do DO - nie każdy i nie od razu się połapie, że to podpuszczanie DLACZEGO? Trollujesz Bo to fajna zabawa jest Zaraz dostaniesz BANA! P.S. A serio, to poproszę o wyjaśnienia
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
(...) Niedawno wyciąłeś moje 2 posty z informacjami nt. prądów selektywnych (...) P.S. A serio, to poproszę o wyjaśnienia Potwierdzam, też moich postów pisanych przy tej okazji odnaleźć nie mogę. Pamiętam bo czytałem i komentowałem zamieszczone przez Ciebie informacje. Pewnie są na twardym dysku drugiego komputera, ja się do niego za parę dni dorwę to będę musiał zacząć od rozszerzonej wersji forum (OFFLINE).
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
a teraz sam podajesz linki do strony o treści wręcz przeciwnej do DO - nie każdy i nie od razu się połapie, że to podpuszczanie DLACZEGO? Masz o sobie tak wielkie mniemanie,że uwazasz ,ze wszyscy powinni pisac i zachowywać sie tak jak ty chcesz? Trochę samokrytyki by sie przydało,bo nie jestes nikim wielkim,tak jak tobie sie wydaje no i kultury też by sie przydało troche!
|
|
|
|
|
|
|
kubihondka
Go
|
no to wystarczylo ze sie zalogowalem i rozpetala wojenka a czlowiek dalej cierpi ..... czy miod posiada cukry ktore sa szkodliwe dla organizmu ? tzn jak mi przejdzie ropna angina to zaczynam stosowac DO o jakie tu wyczytalem ale nie wiem czy mozna slodzic miodem , zreszta na miodzie jade juz od 2 msc
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
he he dobre to dla dzieci ale nie dla tych którzy się hodowlą pszczół i produkcją miodu parali
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
no to wystarczylo ze sie zalogowalem i rozpetala wojenka a czlowiek dalej cierpi ..... czy miod posiada cukry ktore sa szkodliwe dla organizmu ? tzn jak mi przejdzie ropna angina to zaczynam stosowac DO o jakie tu wyczytalem ale nie wiem czy mozna slodzic miodem , zreszta na miodzie jade juz od 2 msc niestety,cukry z miodu,te z cukierniczki i te z owocow sa szkodliwe.Moze jeszcze nie zauwazasz ich szkodliwosci. Ja tak,bo czytam,ze masz ropne zapalenie migdalow.Powstaje tylko i wylacznie z nieprawidlowego odzywiania. Na ropne migdaly leczylam sie dlugo albo jeszcze dluzej. Zjadlam mnostwo antybiotykow,przeroznych szczepionek oraz lekow wzmacniajacych.Co kto woli i na co jest otwarty. Mozna inaczej wyrzucajac ze swej diety makarony,kasze,pieczywo ciasta i inne slodkosci. Jadajac wartosciowe produkty takie jak jajka,boczek,podgardle,podroby,slonine i troche warzyw calkowicie i natychmiast zapomnialam co to ropne migdyly. Wiecej znajdziesz na stronie http://www.dr-kwasniewski.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
kubihondka
Go
|
Dzien dobry juz mam troche informacji nt zdrowego odzywiania i zaasekurowania organizmu przed atakami niedobrych bakterii Czyli trzeba jesc na tlusto to juz wiem odrzucam kasze makarony ryz slodkosci owoce ,soki a chociaz zostawie sobie ten miod do slodzenia czy cos jeszcze nalezy odrzucic ? ale znowu mam niezgodnosc niech mi ktos wytlumaczy dlaczego nie powinno sie pic mleka pzdr
|
|
|
|
|
|
|
kubihondka
Go
|
a jeszcze jedno uwielbiam ryby (za moment smaze prawie kg ) wyczytalem ze z maki rezygnujemy z bulki tez wiec w czym te ryby obtoczyc przed wsadzeniem do patelni pelnej olivy z olivek
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
... czym te ryby obtoczyc przed wsadzeniem do patelni pelnej olivy z olivek A w czym byś chciał? I czemu taki drogi olej chcesz stosować , wybierz sobie może jakiś tańszy, jak uparłeś się smażyć na tłuszczu roślinnym!.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
_flo, mam pytanie - A jak trafiłaś na ten link?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
google!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
to znaczy trzeba wiedziec czego i jak szukac wpisujemy np: "site:dr-kwasniewski.pl mleko -forum" "-forum" = "minus forum" zeby nie wyskakiwaly smieci
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
jak ktos jest prawdziwym geekiem to googluje google jest uniwersalne dobre na wszystko google uber alles! imho
|
|
|
|
|
|
|
|